Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

Το Χωνί απαντά στις συκοφαντίες του Κυριάκου και Σταύρου!


Αθλιοι συκοφάντες… και τώρα οι 3 μας!
Χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Ελλάδα, είδαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Σταύρο Θεοδωράκη -συντονισμένα και ενορχηστρωμένα- να κατασυκοφαντούν Το ΧΩΝΙ, πετώντας λάσπη ύπουλη και βρώμικη.
Άθλιοι συκοφάντες... και τώρα οι 3 μας!
Αλλά αυτό είναι το λιγότερο. Θα μπορούσε κανείς να το ερμηνεύσει ως δείγμα του πόσο μας μισούν! Οπότε, θα είχε και την εύθυμη πλευρά του…
Το χυδαίο σ’ αυτή την ιστορία είναι ότι στην πραγματικότητα ο στόχος και των δύο αυτών κυρίων, που αυτό-αποκαλούνται «πολιτικοί άνδρες», ήταν να εξομοιώσουν Το ΧΩΝΙ… με το κύκλωμα των εκβιαστών! Και να υπονοήσουν ότι και Το ΧΩΝΙ κάνει την ίδια...
δουλειά!
Γιατί φυσικά δεν είναι τυχαίο ότι ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ αυτοί κύριοι, παίρνοντας αφορμή από το διορισμό του Χριστοφορίδη, στη συνέχεια κατέληγαν -ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ- στη (γελοία) διαπίστωση ότι η εφημερίδα Το ΧΩΝΙ άρχισε να παίρνει διαφημίσεις από το Μάρτιο του 2015 και μετά, και μάλιστα από ΔΕΚΟ! Μάλιστα, τόνισαν και την ΕΥΔΑΠ, για να κάνουν τη σύνδεση ευθέως!
Αυτά είπαν οι δύο άθλιοι συκοφάντες. Μπροστά σ’ όλο τον ελληνικό λαό.
Και τώρα, Στο ΧΩΝΙ αναρωτιόμαστε:
ü  αφού ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ από τους ισολογισμούς ότι το 2015 (με ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) η εφημερίδα μας έκλεισε με ζημία και ότι το 2014 (με ΝΔ) έκλεισε με κερδοφορία!!!
 ü  και, επίσης, αφού ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ από τα παραστατικά ότι το 2015 (επί ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ) η εφημερίδα μας πήρε λιγότερη διαφήμιση από το δημόσιο σε σχέση με το 2014 (επί ΝΔ)!!!
να τους κάνουμε αγωγή και μήνυση, όπως θα έκανε και ο «πυ- πυ- πύραυλος Κουμουτσάκος»;
ΟΛΑ όσα είπαν για εμάς ήταν ψέματα! ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ με τρόπο παταγώδη και απόλυτο! Μπορούμε να τους κάνουμε να μας πληρώσουν! Να τους πάρουμε τα λεφτά! Όπως θα έκαναν και αυτοί οι δύο άθλιοι συκοφάντες!
Η απάντηση (και σε απόλυτους αριθμούς) είναι η εξής:
ü  Το 2014, η εφημερίδα μας έβγαλε κέρδη 33.398 ευρώ
ü  Το 2015, η εφημερίδα μας έβγαλε ζημία 40.374 ευρώ
Στη ζημία ασφαλώς συνέβαλε και η αφισοκόλληση όλης της χώρας, με το περίφημο αριστούργημά μας… «ΟΧΙ άλλο Αδωνι». (Αναμφισβήτητα, πρόκειται για λεφτά που έπιασαν τόπο και τα χαρήκαμε ιδιαίτερα).
Όμως, ακόμη πιο ενδιαφέροντα είναι τα επόμενα νούμερα:
ü  ΟΛΟ το 2014, με κυβέρνηση Σαμαρά, Το ΧΩΝΙ (εφημερίδα και site) πήρε από υπουργεία και ΔΕΚΟ (δημόσιος και ευρύτερος δημόσιος τομέας) συνολικά… 43.155 ευρώ.
ü  Αντίστοιχα, όλο το 2015, Το ΧΩΝΙ (εφημερίδα και το site) πήρε από υπουργεία και ΔΕΚΟ συνολικά… 26.694 ευρώ.

Δηλαδή, με ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ολόκληρο το έτος… Το ΧΩΝΙ πήρε λιγότερα από το ελληνικό δημόσιο! Η μείωση είναι της τάξης του 40%!!! Και μιλάμε για ολόκληρο το έτος!!!
Αρα, όταν οι άθλιοι συκοφάντες μας, Κούλης και Σταυρούλης, εμφάνιζαν τα πρωτοσέλιδά μας στη Βουλή, καλό είναι να μάθουν σήμερα ότι αυτά τα γράφαμε παίρνοντας λιγότερα διαφημιστικά έσοδα από το δημόσιο κατά 40% σε σχέση με πριν!!! (Δεν μπορούν να πιστέψουν ότι υπάρχουν τέτοιοι δημοσιογράφοι, το καταλαβαίνουμε. Αλλά έτσι είναι).
Και τολμάνε να μιλάνε οι άθλιοι συκοφάντες;
Και μιλάμε για 26.000 το χρόνο! Τόσα ήταν τα συνολικά διαφημιστικά έσοδα της εφημερίδας μας από όλα τα υπουργεία και όλες τις ΔΕΚΟ, όλο το ελληνικό δημόσιο δηλαδή, για όλο το 2015!
Μα, αν υπολογίσουμε την κυκλοφορία των εφημερίδων και την επισκεψιμότητα του site μας, το μερίδιο που μας αναλογεί από την κρατική διαφημιστική είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ!!! Πολύ μεγαλύτερο!!!
Πόλεμο μάς κάνει από την πρώτη στιγμή η διαπλοκή και το σύστημα. Μας έπαιρνε ο πιο στενός συνεργάτης του Σαμαρά και μας απειλούσε! Και μας έλεγαν ότι θα μας κλείσουν! Και εμείς τους πολεμούσαμε με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, παρά τις απειλές και τις πιέσεις τους! Και τολμούν να βγαίνουν να λένε τα αντίθετα ακριβώς; Οι χυδαίοι;
Εκτός από συκοφάντες, είναι και άσχετοι!
Η αλήθεια είναι ότι Το ΧΩΝΙ είναι θύμα της διαπλοκής τους! Γιατί και το 2013 και το 2014, βάσει των αδιαμφισβήτητων στοιχείων, Το ΧΩΝΙ άξιζε να παίρνει πολύ μεγαλύτερα διαφημιστικά έσοδα από το δημόσιο αλλά η κυβέρνηση Σαμαρά μας είχε βάλει στη μαύρη λίστα! Και μιλάει ο γαλάζιος Κούλης; Και δεν ντρέπεται;
Και όταν ήρθε η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, αυτά τα έσοδα μειώθηκαν 40%!!! Και από κερδοφόροι, γίναμε ζημιογόνοι! Και όλα αυτά ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ περίτρανα και ξεκάθαρα.
Και μιλάνε οι άθλιοι συκοφάντες;

Και συγκρίνουν Το ΧΩΝΙ με τον Μουσσά, το γαλάζιο παιδί, που έφτιαχνε εικονικά sites, για να παίρνει 25.000 το μήνα, μόνον από ένα φορέα; Δηλαδή, όσα αποδεδειγμένα πήρε Το ΧΩΝΙ από ΟΛΟ το δημόσιο σ’ ΟΛΟ το έτος; Και δεν ντρέπονται;

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ