Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Στυλίδα - Το χιόνι έφτασε στη θάλασσα

Το χιόνι έφτασε στη θάλασσα στις Ράχες Στυλίδας που έγινε… χειμερινός προορισμός. Η διέλευση των οχημάτων στην παραλιακή οδό γίνεται μόνο με αλυσίδες. Με δυσκολία διεξάγεται η κίνηση στους δρόμους της Πελασγίας που....
ντύθηκε στα λευκά.

Περισσότερα από είκοσι εκχιονιστικά μηχανήματα της Περιφέρειας αλλά και μισθωμένα γκρέιντερ και γερανοί, έχουν διατεθεί από την Περιφερειακή Ενότητα της Φθιώτιδας για την αποκατάσταση της κυκλοφορίας στο οδικό δίκτυο.
Ειδικότερα στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού έχουν διατεθεί 5 εκχιονιστικά τα οποία καθαρίζουν το δρόμο αλλά ρίχνουν και αλάτι, έχουν διατεθεί ακόμη 2 γκρέιντερ και ένας γερανός για την απομάκρυνση εγκλωβισμένων ΙΧ και φορτηγών.
Ο γερανός κρίθηκε αναγκαίος όταν ορισμένα βαριά οχήματα κινήθηκαν, παρά τις αντίθετες εντολές, χωρίς αλυσίδες με συνέπεια να εγκλωβιστούν μετά το 12ο χιλιόμετρο του δρόμου Λαμίας Δομοκού.
Με την επέμβαση του γερανού και το απαγορευτικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης για την κίνηση των φορτηγών ο δρόμος απεγκλωβίστηκε και ήδη έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία μόνον όμως με αντιολισθητικές αλυσίδες.
Στο δρόμο Λαμίας- Καρπενησίου και την δυτική Φθιώτιδα από νωρίς το πρωί επιχειρούν συνολικά 5 εκχιονιστικά μηχανήματα, ενώ στην περιοχή έχουν διατεθεί και μισθωμένα μηχανήματα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ακόμη και τα δύο εκχιονιστικά μηχανήματα, τα οποία είχαν διατεθεί στα χωριά του Δήμου Μακρακώμης για να κατευθυνθούν στο δρόμο προς Γαρδίκι και Πουγκάκια, κρίθηκε λόγω της ανάγκης που υπήρχε στο δρόμο Λαμίας-Καρπενησίου, να ενισχύσουν την προσπάθεια εκεί για να παραμείνει ανοιχτό το δίκτυο.

Πηγή: Stilida.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ