Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ο Γραμματέας Οργανωτικού της ΝΔ στην σύσκεψη της ΝΟ.Δ.Ε Αιτωλ/νίας

Οργανωτικά ζητήματα καθώς και θέματα που αφορούν την πορεία του κόμματος προς το Συνέδριο του Ιουνίου, απασχόλησαν την σύσκεψη στελεχών που πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ το απόγευμα της Παρασκευής 24/5 στο Μεσολόγγι, με τη συμμετοχή του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Λουλουδάκη, του προέδρου Κώστα Σύρρου, του αν. Γραμματέα...... Οργανωτικού Ιωάννη Χονδρογιάννη, της Περιφερειάρχη Ν.Δ. Ρούλας Φάντη και του τομεάρχη Ν. Αιτωλ/νίας Γιώργου Λιανού.
Καλωσορίζοντας τον Γραμματέα Οργανωτικού, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αιτωλ/νίας προέβαλλε επιτακτικά το ζήτημα της άμεσης επανέναρξης των μεγάλων οδικών έργων του νομού, την δικαιότερη αντιμετώπιση του νομού στην εφαρμογή του σχεδίου «Αθηνά» για την τριτοβάθμια εκπαίδευση και την υποστήριξη των αγροτών κυρίως μέσα από υποδομές ή τις ρυθμίσεις σοβαρών προβλημάτων που αφορούν συνολικά το νομό και τις αγροτικές περιοχές του. Επεσήμανε δε ταυτόχρονα πως η Αιτωλ/νία αναμένει το συντομότερο, δείγμα στήριξης από την κυβέρνηση.
Ο Γιώργος Λουλουδάκης στην τοποθέτησή του αμέσως μετά είπε μεταξύ άλλων πως η Νέα Δημοκρατία, ως το μοναδικό κόμμα που διαδραματίζει πρωτεύοντα ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας, αντιλαμβάνεται πλήρως κάθε διάσταση των προβλημάτων, είτε αυτά έχουν τοπικό χαρακτήρα είτε γενικότερο. Στο πλαίσιο αυτό και με αφορμή την πορεία προς το Συνέδριο, ήδη όλα τα στελέχη της είναι συντονισμένα σε πανελλαδική προσυνεδριακή διαδικασία, η οποία αυτή τη φορά έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Ξεπερνά τα στενά όρια των στελεχιακών επαφών και πραγματοποιεί απευθείας διάλογο με κάθε κοινωνικό φορέα σε κάθε νομό, με σκοπό την συζήτηση των προβλημάτων και την καταγραφή τους.

Ο Γραμματέας Οργανωτικού έκανε αναφορά και συνοπτική παρουσίαση στις αλλαγές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν σε οργανωτικό επίπεδο, οι οποίες όπως είπε στοχεύουν σε πλήρη ανανέωση, δημιουργία ενός εντελώς διαφορετικού μοντέλου οργάνωσης και εσωτερικής λειτουργίας του κόμματος, πλήρως προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις των καιρών αλλά και των νέων.

Σε ότι αφορά τις διεργασίες εν όψει δημοτικών εκλογών του 2014, ο κ. Λουλουδάκης επεσήμανε πως κάθε συζήτηση ξεκινά μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του Συνεδρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ