Τρίτη 21 Μαΐου 2013

4η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στο Αγρίνιο


4η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής - Ανοικτό Κάλεσμα Συμμετοχής Αγρίνιο 2013 
Κάνε τη Μουσική, Γίνε η Γιορτή.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:

Σουλίου 18 Αγρίνιο Δευτέρα - Παρασκευή 16:00-22:00
ΤΗΛΕΦΩΝΆ : 2641058158 - 6937351095
Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου και η εθνική ομάδα σχεδιασμού και συντονισμού (ΑΜΚΕ Μ.Ε.Σ.Ο.) σε συνεργασία με τους περισσότερους τοπικούς διοργανωτές σε 30 πόλεις στην Ελλάδα έχουν ήδη.......
ξεκινήσει την προετοιμασία των εκδηλώσεων και το κάλεσμα συμμετοχής.

Όπως κάθε χρόνο, θέλουμε να προσφέρουμε την ευκαιρία σε όλα τα είδη μουσικής να ακουστούν με ίσες ευκαιρίες στον κόσμο, ενώνοντας ερασιτέχνες, φιλόδοξους μουσικούς, καταξιωμένους επαγγελματίες και κοινό σε μια μεγάλη και μοναδική μουσική στιγμή: την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής. 

Το κάλεσμα απευθύνεται σε:
Καλλιτέχνες , Ερμηνευτές, σολίστες, μουσικούς, D.Js., συγκροτήματα ή μουσικά σύνολα που θα ήθελαν να παρουσιάσουν, να ερμηνεύσουν ή να προγραμματίσουν τη μουσική τους εκδήλωση ή συναυλία, ζωντανά, στo πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ