Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Μαθησιακές Δυσκολίες και την Ειδική Γλωσσική Διαταραχή με δωρεάν συμμετοχή για τους συμμετέχοντες.

Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου
Σεμιναριακή Ημερίδα για τις Μαθησιακές Δυσκολίες και την Ειδική Γλωσσική Διαταραχή, το Σάββατο 01 Ιουνίου στο Du Lac.  
To Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου διοργανώνει Σεμιναριακή Ημερίδα για τις Μαθησιακές Δυσκολίες και την Ειδική Γλωσσική Διαταραχή με .....
 δωρεάν συμμετοχή για τους συμμετέχοντες.
Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων αλλά  και φοιτητές όλων των σχολών, όπου μετά το πέρας της Ημερίδας θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης και όλο το υλικό των παρουσιάσεων.
Συντονιστής της Ημερίδας είναι ο Δρ. Φώτης Μωρόγιαννης  Ψυχίατρος, με εισηγητές την Σταυρούλα Μπέλλα MSc-SLT Λογοθεραπεύτρια, Μιχάλη Τσεντσερή MA Ψυχολόγο και  Χρύσα Γκουντάντση Λογοθεραπεύτρια.
Η Σεμιναριακή Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο Du Lac, το Σάββατο 01 Ιουνίου 2013 (10:00-13:00). Η προσέλευση των συμμετεχόντων και οι εγγραφές ξεκινούν στις 9:30 π.μ. στον ίδιο χώρο.
Για την καλύτερη οργάνωση είναι απαραίτητη η δωρεάν προεγγραφή σας με ηλεκτρονικό μήνυμα στο diepistimoniko.edu@gmail.com ή στη σελίδα  https://www.facebook.com/Diepistimoniko.gr .

Κερκύρας 5, Σεισμόπληκτα
45332 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Σταθερό: 26510 67320 
Κινητό: 698 618 0630

Σελίδα στο facebook: www.facebook.com/Diepistimoniko.gr
Μπορείτε να μας κάνετε add: www.facebook.com/Diepistimoniko.B
Ακολουθήστε μας στο twitter: twitter.com/DiepistimonikoK 
Κανάλι στο youtube: www.youtube.com/DiepistimonikoKentro

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ