Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

Συνέδριο ΚΕΔΕ, 1η μέρα: Χωρίς απαντήσεις για απολύσεις, εκλογές

Χωρίς απαντήσεις για το θέμα των καταργήσεων και συγχωνεύσεων των ΝΠΙΔ και ΝΠΔΔ των δήμων αλλά και για το θέμα των εκλογών ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα του τακτικού συνεδρίου της ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα.
Παρά το γεγονός ότι στις ομιλίες τους τόσο ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κ. Ασκούνης όσο και άλλοι αιρετοί έθεσαν μετ’ επιτάσεως το θέμα αυτό ο υπουργός Εσωτερικών Ε. Στυλιανίδης απέφυγε στην ουσία να απαντήσει και για τα δύο βασικά θέματα:
- Για τις μεν απολύσεις είπε ότι είναι αντίθετος στο να είναι μαζικές και οριζόντιες, δείχνοντας το δρόμο της διαθεσιμότητας – κινητικότητας στους δημάρχους, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι ο σχεδιασμός γίνεται εκτός ΥΠΕΣ
- Για τις δε εκλογές επισήμως ο υπουργός απέφυγε να κάνει οποιαδήποτε αναφορά, ανεπισήμως πάντως συνεργάτες του και για το θέμα του χρόνου και για την αλλαγή του εκλογικού συστήματος έδειχναν προς την πλευρά του Μεγάρου Μαξίμου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ