Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΣΤΗ ΒOΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΑ «ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ» ΤΟΥ ΤΑΙΠΕΔ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ

Για τα «αναπτυξιακά ξεπουλήματα» της Κουκουμίτσας και της Σάλτινης από το ΤΑΙΠΕΔ, ενημερώθηκε από κοντά ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ.
Μαζί με τον Πολιτευτή Αιτωλοακαρνανίας του Κινήματος Παναγιώτη Μιχαλάτο, είχε συνάντηση με το Δήμαρχο Βόνιτσας Νίκο Σολδάτο και τους αντιδημάρχους του, ο οποίος δήλωσε, ότι με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου λένε όχι στο ξεπούλημα της ιστορικής νησίδας Κουκουμίτσας με το εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου και τις απέναντι ακτής επιφάνειας 128 στρεμμάτων.
Το θέμα σε πρώτη φάση, έχει παραπεμφθεί σε νομικούς, προκειμένου να......
καταρριφθεί η Υπουργική Απόφαση εκχώρησης όλου αυτού του φυσικού πλούτου της περιοχής στο ΤΑΙΠΕΔ.
Ο Τέρενς Κουίκ συναντήθηκε και με τα μέλη της τοπικής Αγωνιστικής Επιτροπής κατά του ξεπουλήματος, με τους οποίους και επισκέφθηκε το νησάκι της Κουκουμίτσας. Στη συζήτηση, μάλιστα, που είχε μαζί τους αναρωτήθηκε «ποιος πήγε και κάρφωσε στο ΤΑΙΠΕΔ ότι υπάρχει αυτό το φιλέτο του απίστευτου φυσικού κάλλους για ξεπάστρεμα».
Η απάντηση που εισέπραξε φωτογράφιζε γνωστό τοπικό στέλεχος συγκυβερνώντος μνημονιακού κόμματος.
Υπενθυμίζεται ότι ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ έχει ήδη, σε συνεργασία με τον Πολιτευτή Παναγιώτη Μιχαλάτο, καταθέσει τη σχετική Ερώτηση στη Βουλή, δεσμευόμενος ότι θα πράξει κάθε ενέργεια στα πλαίσια των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων για να αποτρέψει την καταστροφή της περιοχής.
Ο Βουλευτής Επικρατείας, αναχώρησε εν συνεχεία για την Λευκάδα, προκειμένου να ενημερωθεί και να προβεί στις αντίστοιχες ενέργειες και για την πολύ περίεργη σπουδή του ΤΑΙΠΕΔ να βγάλει στο σφυρί μία λωρίδα γης μήκους 700 μέτρων με πλάτος από 15 έως 40 μέτρα, στην περιοχή Βαρδάνια της Λευκάδας, δίπλα στην πόλη, που λόγω της λιμνοθάλασσας έχει χαρακτηριστεί Natura.
Ο Τέρενς Κουίκ αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι για το Αργοστόλι για την συνέχεια της περιοδείας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ