Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Σημεία ψηφοφορίας για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου ΟΝΝΕΔ

Δελτίο τύπου ΟΝΝΕΔ Αιτωλοακαρνανίας
Σημεία ψηφοφορίας για τις εκλογές ανάδειξης προέδρου ΟΝΝΕΔ
Μεσολόγγι, 24 Μαΐου 2013
Την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 θα διεξαχθεί ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ. Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι της οργάνωσης να συμμετάσχουν στη διαδικασία και με τη ψήφο τους να ενισχύσουν ακόμα μια φορά τη μαζικότερη και πρωτοπόρα οργάνωση της χώρας μας. Σας ενημερώνουμε πως με ομόφωνη απόφαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής ορίζονται τα παρακάτω σημεία...... στο νομό μας ως εκλογικά κέντρα προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι εκλογές.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει στις 7 π.μ. και θα ολοκληρωθεί στις 7.00 μ.μ. Δικαίωμα ψήφου έχουν όλοι οι νέοι που έχουν γεννηθεί από 01.01.1981 έως και 31.12.1995 καθώς και όσοι γεννηθέντες το 1996 ή το 1997, Κύπριοι και Έλληνες ομογενείς έχουν εγγραφεί στον ειδικό ηλεκτρονικό εκλογικό κατάλογο μέσω της διαδικασίας των προεγγραφών.

Απαραίτητη για την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος είναι η προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας, είτε προσωρινής βεβαίωσης αστυνομικής αρχής, είτε διαβατηρίου, είτε στρατιωτικής ταυτότητας.

Αναλυτικά, τα σημεία ψηφοφορίας είναι τα εξής:

ΑΓΡΙΝΙΟ 
ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΔΗΜΟΥ "ΤΑ ΤΡΕΝΑ"

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ 
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΟΔΕ- ΠΛ. ΜΠΟΤΣΑΡΗ

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ 
ΓΡΑΦΕΙΑ ΝΟΔΕ- ΠΛ. ΦΑΡΜΑΚΗ

ΒΟΝΙΤΣΑ 
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ- ΠΑΡΑΛΙΑ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

ΘΕΡΜΟ 
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Με εκτίμηση,ΟΝΝΕΔ Αιτωλοκαρνανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ