Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Δραματική αύξηση έκδοσης βιβλιαρίων Πρόνοιας σε Αγρίνιο - Μεσολόγγι

Ο αριθμός των αιτήσεων στις υπηρεσίες της Πρόνοιας σε Αγρίνιο και Μεσολόγγι από ανέργους διαφόρων κατηγοριών συνεχώς διογκώνεται. Καθημερινά όλο και περισσότεροι άνθρωποι μεσούσης της οικονομικής κρίσης αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις ασφαλιστικών ταμείων που μέχρι πρότινος ήταν ασφαλισμένοι. 
Πιο συγκεκριμένα στο Μεσολόγγι σύμφωνα με ....πληροφορίες παρατηρείται μια αύξηση της τάξης του 60% στην έκδοση βιβλιαρίων από την Πρόνοια από το δεύτερο εξάμηνο του 2012. Αυτό που διακρίνεται έντονα είναι ότι οι άνθρωποι που προχωρούν σε αυτή την κίνηση είναι ηλικίας από 30 ετών μέχρι 50 κάτι που σημαίνει ότι πρόκειται για το εργατικό δυναμικό της χώρας που είναι πλέον άνεργο.
Στο Αγρίνιο παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο με του Μεσολογγίου και ίσως το ποσοστό να είναι μεγαλύτερο αφού πρόκειται για μια πόλη που φτάνει τους 100 χιλ. κατοίκους. Παρατηρείται αύξηση στην έκδοση βιβλιαρίων από την Πρόνοια αφού ουκ ολίγοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το ΙΚΑ. Δεν μπορούν να θεωρήσουν βιβλιάρια υγείας στο ΙΚΑ από τη στιγμή που έχουν αυξηθεί τα ένσημα. Η ανεργία που καλπάζει στην περιοχή μας δεν επιτρέπει σε πολλούς να βρουν εργασία και να καλυφθούν από το ΙΚΑ. Αυτοί που σπεύδουν στην Πρόνοια Σε ΑΓΡΙΝΙΟ και Μεσολόγγι είναι άνεργοι, άτομα ευπαθών ομάδων και σε πολλές περιπτώσεις αγρότες που δεν είναι ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ.
Με πληροφορίες απο το AgrinioNet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ