Τρίτη 28 Μαΐου 2013

Σε μια στοίβα καλαμιές !!!!

Στο κέντρο του Αγρινίου (οδός Ζωοδόχου Πηγής), 200 μέτρα από την Παναγία και δίπλα από το κατάστημα του αρμόδιου Αντιδημάρχου Αγρινίου για το πράσινο, ασυνείδητος ιδιοκτήτης αφού έκοψε τα χόρτα του οικοπέδου του και με την προτροπή μηχανικού (λέγετε ότι πήρε με αντιπαροχή το οικόπεδο), που έχει το "βύσμα" με τη δημοτική αρχή πέταξε  τα χόρτα έξω στο πεζοδρόμιο αδιαφορώντας για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε στη γειτονιά αρκεί να μην ξοδευτούν οι ίδιοι από την μεταφορά τους! Εύγε!!!!
Κάτοικοι επικοινώνησαν με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Αγρινίου αλλά δύο μέρες τώρα δεν έχουν απομακρυνθεί τα ξερά χόρτα με τον κίνδυνο της ανάφλεξής τους ενώ παρεμποδίζουν τους πεζούς να περπατήσουν στο πεζοδρόμιο, που και αυτό δεν υφίστανται από την εγκατάλειψη της
δυτικής περιοχής, όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι και επαγγελματίες της ιστορικής οδού του Αγρινίου.
Η κάλυψη ολοσχερώς της μιας πλευράς του πεζοδρομίου με τα χόρτα του ιδιωτικού χώρου είναι παράνομη και η απρέπεια και η αδιαφορία αυτή πρέπει να κοστολογηθεί σε βάρος του ιδιοκτήτη και όχι στους δημότες. Κακή εντύπωσε έκανε επίσης και η μέχρι τώρα ολιγωρία της δημοτικής αρχής και η μη εφαρμογή της κείμενης νομοθεσία από το Δήμο Αγρινίου για τα επιβαλλόμενα διοικητικά μέτρα για την απομάκρυνση των ξερών χόρτων από το δρόμο πριν έχουμε κάποιο απρόοπτο γεγονός. 
Μας εξέπληξε επίσης η απάντηση από υπάλληλο της υπηρεσία όταν του τηλεφώνησαν κάτοικοι της οδό Ζωοδόχου Πηγής και τους απάντησαν ότι "δεν είναι πολλές οι δύο ημέρες που είναι πεταμένα τα χόρτα στο δρόμο και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί δεν ήρθε ακόμα το καλοκαίρι για να πάρουν φωτιά!!!!
Και όλα αυτή στη καρδιά της πόλης.....    

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ