Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ - ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΠΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών τοπική διοίκηση Ακαρνανίας και η Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, σε συνεργασία με την Γυμναστική Εταιρία Αγρινίου διοργανώνουν ημερίδα με θέμα. «Η παραβατικότητα στην σύγχρονη Ελληνική κοινωνία. Ψυχοκοινωνικές και πολιτισμικές διαστάσεις.» Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στις 24 / 5 /2013 και ώρες από 17:15 έως 21:30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου. 

Εισηγητές θα είναι: 
1. Η κυρία Κατάκη Χάρις διδάκτωρ ψυχολόγος ψυχοθεραπεύτρια, συγγραφέας και πρόεδρος του εργαστηρίου διερεύνησης ανθρωπίνων σχέσεων, η οποία από κοινού με την ψυχολόγο ψυχοθεραπεύτρια Ανδρεοπούλου Όλγα θα αναπτύξουν την ψυχοκοινωνική και πολιτισμική διάσταση του θέματος. 

2. Ο κύριος Αποστολόπουλος Ανδρέας αστυνομικός Διευθυντής της Διεύθυνσης Ακαρνανίας ο οποίος θα αναπτύξει τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα της παραβατικότητας και της βίας στον τόπο μας και η αντιμετώπισή του από την Ελληνική Αστυνομία. 

3. Ο κύριος Καλογεράς Παύλος, Msc Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης νομού Αιτ/νίας, θα αναπτύξει το θέμα της ενδοσχολικής βίας. 

4. Ο κύριος Γιαννακάς Βασίλειος, Νομικός Msc, τέως Δικαστικός λειτουργός, συγγραφέας, Θα αναπτύξει το θέμα της αντιμετώπισης του ζητήματος της παραβατικότητας από την ελληνική δικαιοσύνη. Κατά πόσο τελικά απονέμεται δικαιοσύνη και τι θα μπορούσε να γίνει από την πλευρά της δικαιοσύνης για την καλύτερη αντιμετώπιση του φαινομένου. 

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης και συζήτησης μεταξύ των εισηγητών και των συμμετεχόντων. 

Σε μια εποχή που οι άνθρωποι λόγω της ύφεσης που βιώνει η Ελληνική κοινωνία προσπαθούν να διατηρήσουν την ψυχική τους ηρεμία για να ανταποκριθούν στις ολοένα αυξανόμενες υποχρεώσεις τους. 

Σε μια εποχή που οι ανθρώπινες αξίες δοκιμάζονται βάναυσα λόγω της μείωσης του επιπέδου διαβίωσης. 

Σε μια εποχή που οι νέοι άνθρωποι αγωνιούν για το μέλλον τους και περιμένουν από τους κρατούντες τα ηνία, την δημιουργία μιας πιο δίκαιης και πιο ασφαλούς κοινωνίας. 

Πίστη μας είναι πως οι τοπικοί άρχοντες, οι αστυνομικοί, οι εκπαιδευτικοί, οι δικαστικοί, αλλά και απλοί πολίτες. Μελετώντας καλύτερα το φαινόμενο των βίαιων, παραβατικών, εγκληματικών συμπεριφορών. Tα αίτια των συμπεριφορών αυτών, αλλά και τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης τέτοιων συμπεριφορών στο σπίτι, στο σχολείο, στην κοινωνία, μπορούμε να συμβάλουμε στην δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας. Σε αυτό αποσκοπεί και η ημερίδα που διοργανώνουμε και καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν γεμίζοντας την αίθουσα της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ