Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αλέξανδρος Λιβάνης: Πρόταση για διαχειριστικό και οικονομικό έλεγχο στο Δήμο Ξηρομέρου.

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Αστακού Αλέξανδρος Λιβάνης προτείνει να πραγματοποιηθεί στο Δήμο Ξηρομέρου, διαχειριστικός και οικονομικός έλεγχος σε όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και στους 3 Πρώην Δήμους (Αστακού, Αλυζίας και Φυτειών) σε βάθος δεκαετίας και τονίζει:
«Μήπως για να λειτουργήσει σωστά ο Δήμος Ξηρομέρου πρέπει να καθαρίσει η Ήρα από το Σιτάρι. Στο Δημοτικό Συμβούλιο που είχε γίνει στις Φυτείες υπήρχε τέτοια πρόταση και για τον......δικό μας Δήμο, ποιοί δεν την ψήφισαν τότε; Γιατί πάρθηκε απόφαση μόνο για την τελευταία τετραετία του πρώην Δήμου Αλυζίας και όχι για όλους τους πρώην Δήμους και απο το 1998 μέχρι και την ημερομηνία του τότε Δ.Σ; Μήπως σήμερα και εν όψη των επερχόμενων Δημοτικών Εκλογών είναι το ΘΈΜΑ ποιό επίκαιρο απο τότε; Λέω μήπως;»
Αναφέρει μάλιστα σαν παράδειγμα τον Δήμο Αγράφων για να τεκμηριώσει την εφαρμογή της πρότασης του, ως ακολούθως:

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ