Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

ΑΠΩΛΕΙΑ ΙΕΡΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΑΠΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΑΜΠΕΛΑΚΙΩΤΙΣΣΑΣ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΣ

Με την πέννα του ΓΙΑΝΝΗ ΠΟΡΦΥΡΗ
Μας καταγγέλλουν ότι «χάθηκαν» (!) από τον ενοριακό Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Αμπελακιώτισσας, Ναυπακτίας, οι εικονιζόμενες, ιερές εικόνες, του «Αγίου Νικολάου» και του «Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου».
Παρακαλούμε όσους γνωρίζουν την παραμικρή πληροφορία για το που βρίσκονται οι δύο εικόνες, να επικοινωνήσουν το συντομότερο, με τις αρμόδιες Αρχές:
την Αστυνομία, την Ασφάλεια, την Εισαγγελία, την Ιερά Μητρόπολη Ναυπάκτου, τον εφημέριο Αμπελακιώτισσας κ.λ.π.
Το θέμα δεν θα μείνει ως έχει.....
Αδυνατούμε μάλιστα, να πιστέψουμε την πληροφορία, ότι ενώ επώνυμος κάτοικος - ενορίτης, του χωριού, ασχολήθηκε με το πολύ σοβαρό ζήτημα, δυστυχώς, έλαβε εγγράφως και ενυπόγραφα, την επίσημη απάντηση «υπεκφυγής», ότι: «…δεν εξηγεί τι έννομο συμφέρον έχει…»!!!

Δηλαδή, μας λέει, και υπογράφει (ο αρμόδιος κληρικός), ότι όταν θα εξαφανίζονται τα ιερά μας κειμήλια, θα πρέπει πρώτα, «να εξηγούμε το έννομο συμφέρον» μας, για να τα προστατέψουμε!!!
Σε ποιόν να το εξηγούμε, αγαπητέ μας πατέρα;;; Σε σένα;;; Πας καλά;;;


Αντί να εξηγούν οι κύριοι, οι αρμόδιοι προς φύλαξη, το τι ακριβώς έπραξαν, για να μη «κάνουν φτερά» τα ιερά μας κειμήλια… κάνουν και το δάσκαλο νομικών ζητημάτων, μήπως και φοβηθεί «ο νοικοκύρης» !!!

Και δεν εξηγούν τουλάχιστο, ούτε το που ακριβώς κατήγγειλαν και πότε, την κάθε εξαφάνιση!!!...
Προσοχή!!! Προσοχή!!!

Επειδή θα αποστείλουμε το ζήτημα, επωνύμως, με στοιχεία, και στην Interpol, καλούνται ΟΛΟΙ, όσοι γνωρίζουν το παραμικρό, να ενεργήσουν ΤΩΡΑ… πριν να είναι αργά.

Ελπίζουμε να ακούει κάποιος, και στην ενορία, αλλά και στην αρμόδια Ιερά Μητρόπολη.

(Συνεχίζεται)

Υστερόγραφο:

Σας κοινοποιούμε την ειδική φόρμα γιά καταγγελία στην Ιντερπολ.


Μπορεί ο οποιοσδήποτε γνωρίζει, να καταγγείλει στην Ιντερπολ, επώνυμα, ηλεκτρονικά, τις απώλειες "Εργων Τέχνης" - Ιερών Εικόνων - Ιερών Λειψάνων- που για τους Ορθόδοξους χριστιανούς είναι Ιερά Κειμήλια αφιερωμένα στη Λατρεία.

Εντός των ημερών θα το κάνουμε και ως Σύλλογος Αιτωλοακαρνάνων Αχαϊας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ