Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα και στην πόλη του Αγρινίου

Αποπνικτική η ατμόσφαιρα και στην πόλη του Αγρινίου, μετά τους ισχυρούς νοτιάδες που έφεραν τεράστιες ποσότητες αφρικανικής σκόνης, δημιουργώντας τεράστια νέφη σε μεγάλα τμήματα της Δυτικής Ελλάδας.
Ειδικά από το μεσημέρι και μετά, επειδή οι συνθήκες το ευνόησαν, το Αγρίνιο..... είναι κυριολεκτικά πνιγμένο από τα μικροσωματίδια της σκόνης, δημιουργώντας ακόμη και αναπνευστικά προβλήματα σε πολίτες. Η δε ορατότητα είναι εξαιρετικά περιορισμένη.
Αυτή τη στιγμή που κάνω την ανάρτηση έξω γίνεται "χαμός"
Περισσότερες φώτο εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ