Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Επίθεση αγνώστων στο γραφείο (Αθήνα) του Θάνου Μωραΐτη, Υφυπουργού Περιβάλλοντος.


Επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Θάνου Μωραΐτη, στον 3ο όροφο πολυκατοικίας, επί της Μπόταση 11, στα Εξάρχεια, έκαναν πέντε κουκουλοφόροι, σήμερα στη 1 το μεσημέρι. 
 Ελαφρύς τραυματισμός  υπαλλήλου του γραφείου
Οι δράστες, κρατώντας σφυριά και λοστούς έσπασαν εξοπλισμό του γραφείου και τα έκαναν γυαλιά καρφιά.
Στην προσπάθεια να τους εμποδίσει ένας υπάλληλος του πολιτικού γραφείου τραυματίστηκε όταν τον χτύπησαν με τον λοστό. 
Την ώρα εκείνη ο υφυπουργός απουσίαζε.
Οι άγνωστοι, μετά την πράξη τους, τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν. Από την αστυνομία γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.


Την αμέριστη συμπαράστασή της δηλώνει η Βουλευτής Αιτ/νιας Σοφία Γιαννακά προς τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος Θάνο Μωραΐτη και τους συνεργάτες του. Συμμερίζεται και εύχεται περαστικά στο συνεργάτη του Υφυπουργού ο οποίος τραυματίστηκε ύστερα από προσπάθεια του να αποτρέψει την βάναυση αυτή επίθεση. 
Δηλώνει  ότι βρίσκεται στο πλευρό του Υφυπουργού πολιτικά και ηθικά και εκφράζει  την αμέριστη στήριξή της προς τον ίδιο και τους συνεργάτες του. Καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τέτοιου είδους ενέργειες


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ