Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

ΝΕΑΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΜΠΑΝΤΑ ΝΟΜ. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ


Μετά το Αγρίνιο (Παρασκευή 23 Απριλίου 2010) συνεχίστηκαν σήμερα (Δευτέρα 26 Απριλίου 2010) στο Μεσολόγγι, (αίθουσα εκδηλώσεων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης) οι συναυλίες της νεανικής μουσικής μπάντας κρουστών, με υπεύθυνο δάσκαλο το μουσικό Βαγγέλη Ροδίτη.
Η νεανική μουσική μπάντα κρουστών συγκροτήθηκε στα πλαίσια του πιλοτικού πολιτιστικού – εκπαιδευτικού προγράμματος με την ονομασία «η εξερεύνηση του κόσμου των κρουστών και η σχέση τους με τους αρχαίους χώρους θέασης και ακρόασης», το οποίο υλοποιεί η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, τη ΛΣΤ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού μας.
Οι εμφανίσεις ολοκληρώνονται αύριο (Τρίτη 27 Απριλίου 2010) στη Ναύπακτο (Παπαχαραλάμπειος Αίθουσα, ώρα 12:00 το μεσημέρι) για τους μαθητές των Γυμνασίων της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.
Ο Αντινομάρχης Παναγιώτης Κατσούλης, σε δηλώσεις του, μεταξύ άλλων, έκανε λόγο: «για μια μουσική γιορτή που αφορά ολάκερη τη νεολαία της Αιτωλοακαρνανίας και η οποία θα συνεχιστεί το καλοκαίρι με συναυλίες εντός και εκτός νομού».


Δεν υπάρχουν σχόλια :

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ