Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ 2 - 2


Β’ ΕΘΝΙΚΗ: Ισοπαλία ήρθε το ντέρμπι του Αγρινίου

 

Σε ένα παιχνίδι που «έσπασαν» καρδιές, Παναιτωλικός και Εθνικός ήρθαν ισόπαλοι 2-2 για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Δύο φορές προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι (43’ Ροντρίγκο, 77’ Κορακάκης), ισάριθμες ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι (58’ Θεοδωρίδης, 80’ Μανίκας). Για μεγάλο διάστημα με δέκα παίκτες έπαιξε η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, λόγω αποβολής του Σιλιγαρδάκη στο 48' και είχε κορυφαίο τον τερματοφύλακα Συμεωνίδη.

 
Πολλές και καθοριστικές οι αποκρούσεις του γκολκίπερ του Εθνικού, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όταν η ομάδα του Αγρινίου εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα, πίεσε ασφυκτικά, χωρίς όμως να καταφέρει να πετύχει το γκολ της νίκης. Με το βαθμό αυτό, ο Εθνικός έφτασε στους 47 και δείχνει να «κλειδώνει» τη συμμετοχή του στα πλέι οφ.

Αντίθετα, για τον Παναιτωλικό στενεύουν τα περιθώρια, συνεχίζει όμως να παραμένει στο «κόλπο» της ανόδου, έχοντας συγκεντρώσει ως τώρα 43 βαθμούς. Σίγουρα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο, έπεσαν όμως πάνω στον Συμεωνίδη, ο οποίος ακόμα και στις καθυστερήσεις (οκτώ λεπτά κράτησε ο διαιτητής Κωνσταντινίδης), ήταν εξαιρετικός. Μετά από περίπου μία ώρα παιχνιδιού, υπήρξε πεντάλεπτη διακοπή, καθώς οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να εκτελέσουν πλάγιο άουτ λόγω κάποιων αντικειμένων που έπεσαν από ορισμένους «φιλάθλους».

Πάντως ο Παναιτωλικός φάνηκε για μια ακόμα φορά ότι οι δυνατότητές του ως σύνολο είναι συγκεκριμένες ενώ ο Εθνικός έδειξε στοιχεία καλοδουλεμένης ομάδας με καλούς παίκτες και ήταν πολύ καλά στημένη στο γήπεδο και πήρε το ένα από τα δυο αποτελέσματα που ήθελε.

Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Μόρετς (46' Μανίκας), Δέντσας, Μπαϊκαρά, Στόρμπαεκ (88' Πασάς), Θεοδωρίδης, Δημούτσος (81' Μαρτελότο), Ζουρούδης.

Εθνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Συμεωνίδης, Μοσχογιάννης, Σύρος, Βιδάλης (67' Παγώνης), Γκράϊμς, Τσεμπερίδης, Σιλιγαρδάκης, Κορακάκης, Σουμπίνιο (86' Φερέιρα), Φαρινόλα, Ροντρίγκο (54' Ψιάνος).

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντινίδης (Μακεδονίας)

ΒΟΗΘΟΙ: Παντικίδης, Πατσιάς (Μακεδονίας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μανίκας - Γκράϊμς, Σιλιγαρδάκης, Μοσχογιάννης, Βιδάλης

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 48' Σιλιγαρδάκης

Η ΦΩΤΟ είναι απο το http://www.panetolikos.gr/





ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ