Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Καλά ο άνθρωπος ζει στην Ελλάδα ; (!)


Το ξέρατε ότι ο Κοιμήσης συμφωνεί με τον «Καλλικράτη» (;)

 Ο Απόστολος Κοιμήσης, εκπρόσωπος της δημοτικής παράταξης που πρόσκειται στο ΠΑΣΟΚ στη ΚΕΔΚΕ, είπε στη συνεδρίαση πως με τον «Καλλικράτη» ανοίγει ένας νέος κύκλος για ουσιαστική αναδιανομή της πολιτικής εξουσίας.

Στόχος του νομοσχεδίου, είπε, είναι να σπάσουν τα γρανάζια της γραφειοκρατίας και να περιοριστεί ο χρόνος εξυπηρέτησης του πολίτη. «Συμφωνούμε επί της αρχής και της στρατηγικής του νομοσχεδίου» υπογράμμισε ο κ. Κοιμήσης.

Καλά ο άνθρωπος ζει στην Ελλάδα; γιατί στην Αιτωλ/νίας αν και Δήμαρχος Αμφιλοχίας μάλλον φιλοξενείται !
Δεν θέλει λέει δήμους μαμούθ (εννοεί το Αγρίνιο) για το Δήμου Βάλτου με έδρα την Αμφιλοχία τι έχει να πεί; Για κοίτα ρε τι σωτήρες κονομήσαμε;
Πάντως με το γύρο του θανάτου της Τριχωνίδας που πιέζει σφόδρα τον Ραγκούση να φτιάξουν για να ικανοποιηθεί ο φίλος δήμαρχος που τον στηρίζει και για να εδραιώσουν την μονοεδρική στους εκσυγχρονιστές αφού αυτή θα αφαιρεθεί από Αγρίνιο στο σύνολο του νομού λόγο ποσόστωσης, στο τέλος δεν θα τη βγάλουν καθαρή και οι δύό τους ! Πάντως και για το Θέρμο μεριά που διάλεξαν να πάνε οι «αφελείς» πεδινοί λογαριάζουν χωρίς το (Θόδωρο) ξενοδόχο !  

Αλλά θα επανέλθουμε, εφ’ όλης της ύλης….

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ