Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΤΙΕΩΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ



Βόμβα μεγατόνων στο Δήμο Θεστιέων!


Ο κ. Τραπεζιώτης είναι σε δύσκολη θέση πλέον μετά και τις άστοχες ενέργειές του για τον "Καλλικράτη" 

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα το πρωί ο κ. Σταμούλης Γιώργος από τη θέση του Αντιδημάρχου Θεστιέων και κάθε επιτροπή, ΝΠΔΔ κ.λ.π. που είχε οριστεί, (ιστορικό στέλεχος ΠΑΣΟΚ) και παραμένει ως απλός δημοτικός σύμβουλος. Προφανώς στη παραίτησή του αυτή τον οδήγησαν όλα αυτά που συμβαίνουν τελευταία με τον Καλλικράτη στο Δήμο και στην ΤΕΔΚ Ν. Αιτωλ/νίας και τους χειρισμούς του κ. Τραπεζιώτη ο οποίος θέλει να στείλει μια κοινωνία στο πουθενά για "αλλότριους" σκοπούς.  
Μια έωλη πρόταση για δήμο Τριχωνίδας, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τα αυτονόητα και την ίδια τη ζωή που δίνει τις απαντήσεις και μάλιστα υπενδεδυμένη με επιχειρήματα φθηνού λαϊκισμού του τύπου: λένε ότι θα είναι ακριβό το νερό στο Αγρίνιο και πως θα εκλεγούν δημοτικοί σύμβουλοι από το δήμο Θεστιέων στο Αγρίνιο και άλλα φαιδρά…
Και εάν έτσι είναι τα πράγματα η νέα κατάστησα αντιμετωπίζεται πολιτικά και με επιλογές που θα κάνουν οι δημότες και να εκλέξουν δημοτική αρχή στο Αγρίνιο που να μην βάζει φόρους και παρέχει ακριβές υπηρεσίες στους δημότες, αλλά μήπως δεν είναι αυτή η πραγματικότητα την οποία ξέρει ο κ. Τραπεζιώτης και διαστρεβλώνουν τα συνήθη παπαγαλάκια του;  

Εμείς γνωρίζαμε τις προθέσεις του αντιδημάρχου από χθες και μετά και την αποχώρησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο αρνούμενος να ψηφίσει την πρόταση Τραπεζιώτη και των συν αυτό (7+1=8) για ένταξη του Δήμου Θεστιέων σε Δήμο Τριχωνίδας με έδρα το Θέρμο, περιμέναμε να εξελιχθεί το γεγονός και τώρα που είναι πραγματικότητα το παρουσιάζουμε.

Καινουργιώτης στη καταγωγή ο ίδιος ο κ. Σταμούλης με ισχυρούς δεσμούς στο παλιό ΠΑΣΟΚ (Βαϊνά κ.λ.π.), όπως μας είπε «αρνείται μετά το ναυάγιο για έναν δήμο βόρειας Τριχωνίδας (Θεστιέων, Παραβόλας, Παναιτωλικού) να διαβάσει τους συγχωριανούς του στο Θέρμου σε έναν δήμο που δεν έχει προοπτική ανάπτυξης και να μην ενωθεί το Καινούργιο το Παναιτώλιο και η Νέα Αβώρανη με το Αγρίνιο που είναι και η επιθυμία των συμπολιτών του»

Η παραίτηση αυτή (του μεγαλοστελέχους του κ. Τραπεζιώτη) αλλάζει το σκηνικό στο Δήμο Θεστιέων και φαίνεται ότι ο «βασιλιάς» είναι γυμνός πλέον. Αν υπολογίσουμε ότι από τους 11 Δημοτικούς συμβούλους της ομάδας του μόνο οι 7 ψήφισαν την πρότασή του για δήμο Τριχωνίδας μαζί με έναν δημοτικό σύμβουλο το Κατσαρή, όπου ο άνθρωπος αυτός όταν βρίσκεται στο δημοτικό συμβούλιο καθαρίζει για τον Τραπεζιώτη όχι εκ πεποιθήσεως αλλά ένεκα της αντιπαροχής που έλαβε.  

Στα καφενεία των χωριών δίνουν και παίρνουν οι συζητήσεις για  την άστοχη πρωτοβουλία του δημάρχου και όσων ψήφισαν (χθές το πρωί) στο δημοτικό συμβούλιο για δήμ Τριχωνίδας όταν μάλιστα οι άλλοι δήμοι περιξ της λίμνης δεν το επιθυμούν και οι λίγοι δημότες που συμφωνούν για δήμο Τριχωνίδας κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν γραφικοί.


 
Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν και το ρεπορτάζ είναι σε εξέλιξη θα επανέρθουμε…   

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ