Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Ευφάνταστα σενάρια ΤΕΛΟΣ....


 Του Κώστα Καπρέλη, εκπροσώπου των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ


EYΤΥΧΩΣ
Ευτυχώς, δεν ήμουν μόνος... είχα παρέα την γαλάζια μέρα.

Ευτυχώς που στην Κυβέρνηση ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ φορές, αν και καθιστά σκέπτονται ορθά.
Ορθά λοιπόν σκέφτηκαν και για την δική μας περίπτωση.
ΓΙΑ τον  Δήμο Θεστιεων μιλάω.

Τι δουλειά είχε ο Δήμος Θεστιέων..... εκεί  ψηλά στον Υμηττό.. ή μήπως είχε.
Τώρα θα μου πεις ότι απο ψηλά θα αγναντεύαμε το,,,, αρνάκι άσπρο και παχύ της μάνας  το καμάρι.......
Μη μου πείτε ότι δεν έχει την λογική του...... Ή το χεσ....... ψηλά και αγνάντευε.
ΤΩΡΑ για να λέμε και του στραβού το δίκιο όπου και αν πηγαίναμε το ίδιο θα ήταν για τον απλό τον κόσμο τον εργαζόμενο, τον μεροκαματιάρη, τον ΑΝΕΡΓΟ.
ΑΛΛΑ που να πιάσουν τόσο λεπτές ισορροπίες οι εφήμεροι άρχοντες, οι άρχοντες του σκότους
Εμείς να είμαστε καλά... μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος ( δημότες ).. Ή αλλιώς, το μοναστήρι να είναι καλά αρκεί να είμαστε εμείς οι ηγούμενοι.
Το θετικό πόντος είναι ότι το ΑΓΡΙΝΙΟ έχει περισσότερα ΘΕΤΙΚΑ και όχι το ιερατείο που θα δημιουργούνταν στο Βουνό.........
Παπαροκάδες Νο 2.

Ο Καλλικράτης, δεν είναι παίξε - γέλασε, δεν έγινε τυχαία και τα μέτρα που θα παρθούν, απέχουν πολύ απο την μεταρρύθμιση που έχει ανάγκη η αυτοδιοίκηση.
Μεγάλος δήμος δεν σημαίνει και καλύτερη λειτουργία.Το ίδιο τρένο όλοι θα χρησιμοποιούσαμε....ακόμα και το ιερατίο (σε ύστερους χρόνους ). Ύστερους Μεσαιωνικούς χρόνους.
Στη διοίκηση....θα έβρισκαν τεχνιώντος τρόπο να πούνε ΨΕΜΑΤΑ στον κόσμο... για την λανθασμένη επιλογή τους. ΕΙΝΑΙ συνηθισμένα τα βουνά απο τα χιόνια.

Στον κόσμο που φηφίζει και βγάζει κυβερνήσεις....... υπάρχουν χρήματα.......ΚΑΙ ξαφνικά, ως δια μαγείας εξαφανίζονται τα χρήματα και αρχι\ιζει το πηδ....

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ