Τρίτη, 27 Απριλίου 2010

Πιθανή η επαναδιαπραγμάτευση του ελληνικού χρέους...
Ενώ το πακέτο σταθερότητας φαίνεται να μην ισχύει πλέον, εξανεμίζοντας και τις τελευταίες ελπίδες για κόκκινες γραμμές σε ό,τι αφορά τα κοινωνικά κεκτημένα, αλλά και τις εξαγγελίες των κυβερνώντων, η σημερινή ηλεκτρονική έκδοση της Wall Street Journal επικαλούμενη αναλυτή της Citigroup στο Λονδίνο, αναφέρει την πιθανότητα επαναδιαπραγμάτευσης του ελληνικού χρέους.


«Η ελληνική έκδοση είναι μάλλον απίθανο να διαλυθεί γρήγορα", δήλωσε ο Michael Hart, ένας αναλυτής νομισμάτων της Citigroup στο Λονδίνο. 
  "Το γεγονός αυτό αντικατοπτρίζει τους επίμονους κινδύνους εφαρμογής τόσο για την ΕΕ και την ελληνική πλευρά, ερωτημάτων για το κατά πόσον τα ποσά που προβλέπονται θα είναι αρκετά για να καλύψουν τη χρηματοδότηση του τρέχοντος έτους αλλά και τις ανάγκες και τις ανησυχίες σχετικά με μια πιθανή αναδιάρθρωση του χρέους, καθώς και την απουσία μιας ευρύτερης συζήτησης για τη θεσμικό πλαίσιο της ΕΕ για την αντιμετώπιση των διαφορετικών χωρών μελών ", τόνισε χαρακτηριστικά.


Το πλήρες άρθρο σε μετάφραση εδώ http://translate.google.gr/translate?hl=el&sl=en&tl=el&u=http%3A%2F%2Fonline.wsj.com%2F

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ