Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΗ Δ' ΕΘΝΙΚΗ

ΠΑΝΑΞΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

Ο Όμηρος από χθες βρίσκεται στο περιφερειακό πρωτάθλημα μετά τη νίκη του επί τουΑκαρνανικού Φυτειών με σκορ 3-0 με τέρματα των Λαγού (2) και Μπακαλόπουλου.
Μια μεγάλη, μια ιστορική στιγμή για την ομάδα του Ομήρου η οποία μετά από 17 χρόνια θα αγωνιστεί στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Ένα μεγάλο επίτευμα, ένας άθλος μιας ομάδας που δεν  ξεκίνησε με στόχο τον πρωταθλητισμό, που στην αρχή του πρωταθλήματος δεν συμπεριλαμβανόταν στα φαβορί, τα οποία θεωρούσαν και ήταν το ΓΟΜ, ο Άρης Αιτωλικού και το Αντίρριο, κατάφερε μέσα από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών όχι μόνο να ανέλθει κατηγορία αλλά και να μην εμπλακεί σε διαδικασία play off τελειώνοντας μάλιστα με διαφορά 11 βαθμών από το δεύτερο ΓΟΜ και 12 από τον τρίτο Άρη Αιτωλικού. Η ομάδα εκμεταλεύτηκε τον φανταστικό δεύτερο γύρο που έκανε αφού σε 15 αγώνες είχε 13 νίκες  1 ισοπαλία και 1 ήττα, βελτιώνοντας την άμυνα αφού δέχτηκε μόλις 6 τέρματα σε αυτό το διάστημα, σε αντίθεση με τον πρώτο γύρο που είχε δεχτεί 18. Είχε την καλύτερη επίθεση και τον πρώτο σκόρερ τον Σταύρο Λαγό με 33 τέρματα !!!!! που για όσο υπάρχουν στοιχεία για το τοπικό πρωτάθλημα είναι η κορυφαία επίδοση όλων των εποχών.
Πραγματικά είμαι ευτυχής που συνεργάζομαι με αυτό το σωματείο, να ευχαριστήσω μια καταπληκτική διοίκηση για την συνεργασία, τον πρόεδρο της ομάδας τον κ. Κουρκουμέλη, όμως πραγματικά μέσα από την καρδιά μου θέλω να συγχαρώ και να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου. Τους αξίζει και με το παραπάνω αυτή η επίτυχία η οποία είναι όλη δική τους. Είχα την τύχη και την τιμή να συνεργαστώ με αυτά τα παιδιά τα οποία δούλεψαν πάρα πολύ σκληρά, πιέστηκαν πάρα πολύ, προσπάθησαν πάρα πολύ. Πέραν από καλοί ποδοσφαιριστές είναι και εξαιρετικοί χαρακτήρες και καρπώθηκαν με τον καλύτερο τρόπο την προσπάθεια που κατέβαλαν όλη τη χρονιά στο γήπεδο.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την στηριξή του τόσο με την παρουσία του, όσο και οικονομικά. Πιστεύω ότι και εμείς τους ανταμείψαμε με τον καλύτερο τρόπο.
Τέλος πιστεύω ότι σε όλα αυτά το πιο καλό νέο που ακούσαμε δια στόματος του Αντιδημάρχου είναι ότι άμεσα θα αρχίσουν οι εργασίες για την τοποθέτηση χόρτου. Επιτέλους ύστερα από τόσα χρόνια ο Όμηρος θα έχει το γήπεδο που του αξίζει.
http://dtheodosiou.blogspot.com/
 

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ