Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Κέρδισε τις εκλογές η ΔΚΜ στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας



Ο κ. Κώστας  Ρόκκος. είναι ο νέος Πρόεδρος ΤΕΕ Αιτωλ/νία (Φώτο InAgrinio)


Διενεργήθηκαν σήμερα οι εκλογές για την ανάδειξη των διοικήσεων των Τεχνικών Επιμελητηρίων της χώρας, τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Με μεγάλη συμμετοχή συγκριτικά με τις προηγούμενες εκλογές διεξήχθησαν οι εκλογές και στο νομό Αιτωλοακαρνανίας.  Από τους 974 εγγεγραμμένους μηχανικούς ψήφισαν σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο  660 Μηχανικοί.
Μετά την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψήφων στην κάλπη του Αγρινίου,  νέος πρόεδρος του ΤΕΕ στο νομό μας είναι ο κ. Ρόκκος, ο οποίος έλαβε 216 ψήφους, με τον κ. Τσιλιμαντό (ΠΑΣΚ) να συγκεντρώνει αντίστοιχα 164 και να χανει για δεύερη φορά στην αναμέτρησή του στο όργανο αυτό.
Σε αντίθεση με την κάλπη του Αγρινίου, στο Μεσολόγγι ήρθε πρώτη η ΠΑΣΚ, έστω και με μικρή διαφορά. Συγκεκριμένα η παράταξη του κ. Τσιλιμαντού συγκέντρωσε 83 ψήφους έναντι 83 και της ΔΚΜ. Έτσι συνολικά στο νομό, με διαφορά 50 ψήφων, πρώτη είναι η ΔΚΜ με 298 και δεύτερη η ΠΑΣΚ με 248. Συνεπώς ο Κώστας Ρόκκος είναι ο νέος πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας
Έτσι η παράταξη της ΔΚΜ  (Ν.Δ) κρατάει για τρίτη συνεχόμενη θητεία τα "ηνία" στην Αιτωλοακαρνανία. Να υπενθυμίσουμε ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Παπαναστασίου εκλέγεται για το κεντρικό συμβούλιο του ΤΕΕ Ελάδας. 
Ποιός ακούει τώρα τους συντρόφους του που διαφωνούσαν για την επιλογή του ΠΑΣΟΚ στο τοπικό ΤΕΕ
 

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ