Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

PULSE για το ΠΟΝΤΙΚΙ: Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ με 2% – “Μάχη” για την 3η θέση δίνουν Χρυσή Αυγή και Ποτάμι

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ, κυριαρχία του «Κανένα» και προβάδισμα Σαμαρά στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, διψήφια ποσοστά για Χρυσή Αυγή και Ποτάμι, είναι μερικά από τα αποκαλυπτικά ευρήματα της δημοσκόπησης της Pulse RC, στην τελική ευθεία προς τις ευρωεκλογές, που δημοσιεύει την Πέμπτη, 20.3.14, το «Ποντίκι».

Αναλυτικότερα:
● Ως προς την πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές καταγράφονται: Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ κατά 2% έναντι της ΝΔ, με μείωση του ποσοστού και των δύο κομμάτων διατήρηση της «Χρυσής Αυγής» σε διψήφιο ποσοστό, επίσης διψήφιο ποσοστό για το «Ποτάμι», συρρίκνωση της ΔΗΜ.ΑΡ. και των ΑΝ.ΕΛΛ. και σταθερότητα της ΕΛΙΑΣ/ΠΑΣΟΚ και του ΚΚΕ.
● Στην καταλληλότητα για την πρωθυπουργία, προβάδισμα του Αντώνη Σαμαρά κατά 8% έναντι του Αλέξη Τσίπρα, αλλά με κυριαρχία του… «Κανένα» με 44%.
Δείτε ακόμη ενδιαφέροντα ευρήματα από τη δημοσκόπηση της Pulse RC, η οποία θα δημοσιευθεί ολόκληρη την Πέμπτη, 20.3.14 στο«Ποντίκι» :
● Στην πρόθεση ψήφου και αναγωγή επί των εγκύρων για τις εθνικές εκλογές, ενδιαφέρουσες αποκλίσεις συγκριτικά με την πρόθεση ψήφου για τις ευρωεκλογές.
● Πολύ ενδιαφέροντα ευρήματα ως προς την κομματική προέλευση των προτιθέμενων να ψηφίσουν το νεοεμφανιζόμενο Ποτάμι.
● Ποιες επιλογές είναι πιο ελκυστικές για τους αναποφάσιστους τόσο για τις εθνικές εκλογές όσο και για τις ευρωεκλογές ως προς το κόμμα και τηνκαταλληλότητα για την πρωθυπουργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ