Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ Π. ΛΑΛΙΩΤΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ "ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ"

Την απόφασή του να κατέλθει ως υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, ανακοίνωσε χθες ο υποψήφιος βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Αχαΐας, Παναγιώτης Λαλιώτης, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν να διεκδικήσει την Περιφέρεια μ’ ένα ευρύτερα αποδεκτό ψηφοδέλτιο, το οποίο θα απαρτίζουν άνθρωποι της καθημερινότητας και του μεροκάματου που δίνουν τον αγώνα της επιβίωσης κι όχι διορισμένοι των εκάστοτε......
κομματικών ηγεσιών.
Όπως είπε, ο κ. Λαλιώτης, «η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος από τις τελευταίες θέσεις που βρίσκεται σε ρυθμούς ανάπτυξης πρέπει πρώτη να δώσει την απάντηση στην πολιτική των μνημονίων. Οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδος, όπως κι όλοι οι Έλληνες αναζητούν διέξοδο από τις πολιτικές που μας έχουν οδηγήσει στην εξαθλίωση.
Με μία καθαρή αυτοδιοικητική πρόταση, ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα βασίζεται στους άξονες του πρωτογενούς τομέα και της αγροτικής μας παραγωγής, στον τουρισμό και στην καινοτομία, μπορούμε όλοι μαζί να καταστήσουμε την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, από κομπάρσο, πρωταγωνίστρια στις εξελίξεις».
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, απηύθυνε παράλληλα κάλεσμα σε όλους όσοι πιστεύουν ότι «ενωμένοι μπορούμε να ξανακερδίσουμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια. Να επενδύσουμε στο μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, πιστοί και ανυποχώρητοι στις αδιαπραγμάτευτες αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και αλληλεγγύης».
ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
Ο κ. Λαλιώτης ανακοίνωσε και το όνομα του συνδυασμού, το οποίο είναι «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας» με κεντρικό σύνθημα πως «Η Δυτική Ελλάδα αξίζει!». Αναφερόμενος στο όνομα του συνδυασμού, τόνισε πως «έφθασε η ώρα οι πολίτες της Δυτικής Ελλάδος να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους, να στήσουν τη δική τους γέφυρα για την ανατροπή του συστήματος και της πολιτικής που έχουν οδηγήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες στην καταστροφή».
ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, τόνισε επίσης, πως εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθούν οι υποψήφιοι Αντιπεριφερειάρχες, καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι και στις τρεις περιφερειακές ενότητες, ενώ όσον αφορά, στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο της «Γέφυρας Ανατροπής και Δημιουργίας», σχολίασε πως «το ψηφοδέλτιό μας, το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα θα απαρτίζεται από ανθρώπους που έχουν δουλέψει στη ζωή τους και όχι από επαγγελματίες πολιτικούς που τόσα χρόνια εξυπηρετούν το σύστημα για να εξασφαλίζουν οφίτσια σε βάρος των πολιτών. Κοντά μας έχουμε ανθρώπους που ξέρουν τι θα πει δουλειά, κι όχι διορισμένους από τις κομματικές ηγεσίες. Είμαστε κι εμείς άνθρωποι της καθημερινότητας που δίνουμε μάχη για να επιβιώσουμε εμείς και οι οικογένειές μας. Αυτούς τους ανθρώπους εκπροσωπούμε  που είναι και η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών».
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Τέλος, ο κ. Λαλιώτης παρουσίασε και τους βασικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού, στο οποίο ο πρωτογενής τομέας, τίθεται ως βασική προτεραιότητα. Άλλωστε, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος είναι μία κατεξοχήν αγροτική Περιφέρεια, με δεκάδες συγκριτικά πλεονεκτήματα, ωστόσο, οι κυβερνητικές πολιτικές των τελευταίων ετών και η αδράνεια των τοπικών Αρχών την έχουν καθηλώσει στην υπανάπτυξη. «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο πρωτογενής τομέας μπορεί να αποτελέσει τον βασικό πυλώνα για την έξοδο από την κρίση. Δυστυχώς, όμως, τα τελευταία χρόνια ελέω της κρίσης και των μνημονιακών πολιτικών ο αγροτικός κόσμος ξεκληρίζεται και αναγκάζεται να εγκαταλείψει τη γη και τις καλλιέργειές του. 
Ωστόσο, στο πρόγραμμά μας εκτός από τον πρωτογενή τομέα, παρουσιάζουμε και μία σειρά ρεαλιστικών και υλοποιήσιμων προτάσεων και πρωτοβουλιών που πρέπει να αναληφθούν από τη νέα περιφερειακή Αρχή στον τομέα του τουρισμού, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, των σημαντικών έργων υποδομής και της διοίκησης, προκειμένου να δώσουμε προοπτική στην κοινωνία μας », κατέληξε ο κ. Λαλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ