Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Κοινό δελτίο τύπου Φαρμακευτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας και Τριχωνίδας στους βουλευτές του νομού

Φαρμακευτικοί Σύλλογοι Αιτωλοακαρνανίας και Τριχωνίδας
Προς τους βουλευτές του νομού Αιτωλοακαρνανίας.

Αγαπητοί και αγαπητές,
Το πολυνομοσχέδιο που έρχεται προς ψήφιση στην βουλή βάζει οριστικά ταφόπλακα στο ελληνικό φαρμακείο και στην πρωτοβάθμια περίθαλψη υγείας που αυτό με συνέπεια προσφέρει.
Περιλαμβάνει μια δέσμη φωτογραφικών διατάξεων, χωρίς δημοσιονομικό όφελος για...
την εθνική οικονομία, οι οποίες έχουν ως μόνο στόχο την απορρύθμιση της ευαίσθητης φαρμακευτικής αγοράς και την είσοδο ιδιωτικών μεγαλοσυμφερόντων σε αυτήν.
Ολέθριες θα είναι οι συνέπειες αυτού του τερατουργήματος-νομοθετήματος τόσο στο φαρμακείο της γειτονιάς, που όλοι ξέρουν και εμπιστεύονται, όσο και στη δημόσια υγεία εν γένει.
Σε καμία άλλη χώρα στον κόσμο δεν υπάρχει το μοντέλο που προωθεί το νομοσχέδιο αυτό. Θα επιτρέψετε να γίνουμε όλοι πειραματόζωα, ασθενείς και λειτουργοί υγείας, στο βωμό μεγαλοκεφαλαιούχων;
Το ελληνικό φαρμακείο υπέστη καρτερικά την τεράστια μείωση τζίρου, την απώλεια κεφαλαίων από την μείωση τιμών των φαρμάκων του αποθέματος του, τεράστια φορολόγηση, υπερβολικές καθυστερήσεις πληρωμών από τους ασφαλιστικούς φορείς,μείωση του ποσοστού κέρδους του, επιστροφή χρημάτων στο κράτος με τη μορφή του rebate και τόσα άλλα.
Το ελληνικό φαρμακείο δεν έχει άλλο να δώσει. Ως εδώ!
Η φαρμακευτική δαπάνη βρίσκεται εντός των μνημονιακών μας υποχρεώσεων. ΄Ολα οσα νομοθετούνται είναι εκ του πονηρού.
Κ. Βουλευτές του Ελληνικού Κράτους δεν θα υπάρξουν πλεον δικαιολογίες για όποιον ψηφίσει αυτό το μόρφωμα . Όπως δεν θα υπάρξει και ανοχή από τον Έλληνα Φαρμακοποιό για όποιον λησμονήσει το ρόλο του ως αντιπρόσωπος του Ελληνικού Λαού.
Θυμηθείτε το ρόλο σας και θα είμαστε δίπλα σας αρωγοί στην προσπάθεια να σωθεί η χώρα. Ψηφίστε υπέρ των μονοπωλίων, των πολυεθνικών και όλων των ξένων και εγχώριων μεγαλοσυμφερόντων και θα βρείτε εμάς, τις οικογένειές μας και όλους τους ασθενείς μας απέναντί σας 

Οι πρόεδροι                                                                                       Οι γραμματείς
Πετρόπουλος Πέτρος                                                                       Μπίνας Γεώργιος

Παπαθανασόπουλος Ευάγγελος                                                    Σιάσος Γεώργιος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ