Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014

Προετοιμασία Απεργίας από το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΔΕΔΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
 Τo Nομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας καλεί τα διοικητικά συμβούλια και τους αντιπροσώπους όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων  της δύναμης του, να πρωτοστατήσουν ώστε να υλοποιηθεί η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ για συμμετοχή στην 24ωρη γενική απεργία που προκήρυξε από κοινού  με τη ΓΣΕΕ, για τις 9 Απρίλη 2014.
    Συγκεκριμένα να οργανώσουν συνελεύσεις, συσκέψεις και περιοδείες στους....
χώρους δουλειάς καθώς και κάθε άλλη ενέργεια που θα στοχεύει στην όσο το δυνατό μεγαλύτερη συνειδητοποίηση των συναδέλφων για το μέγεθος της αντεργατικής λαίλαπας.
   Έτσι θα εξασφαλιστεί η μαζική συμμετοχή στην απεργία και στις απεργιακές  συγκεντρώσεις που θα γίνουν σε Μεσολόγγι και Αγρίνιο και  θα δοθεί  η ενωτική απάντηση όλης της εργατικής τάξης στη βάρβαρη πολιτική  κυβέρνησης, τρόικας και Ευρωπαϊκής Ένωσης.    

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                        Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
              
        Γαλατάς Θανάσης                                      Λιάπης Μίλτος

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ