Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ξαφνικός «θάνατος» για ταξιτζήδες και φορτηγατζήδες - Ανάστατοι οι αυτοκινητιστές

Έτοιμοι να βγουν στους δρόμους και να τραβήξουν χειρόφρενο είναι οι αυτοκινητιστές - Περιμένουν το σύνθημα από τους εκπροσώπους τους, που σήμερα θα έχουν επαφές για να μάθουν τι ακριβώς προβλέπει το σχέδιο νόμου...
Τα πάνω κάτω έρχονται στην αγορά των ταξί και των φορτηγών δημοσίας και ιδιωτικής χρήσης. 
Οι σαρωτικές αλλαγές που αφορούν όλους τους ιδιοκτήτες ταξί και φορτηγών είναι στο νομοσχέδιο, με τα προαπαιτούμενα της τρόικας, που μετράει ώρες για να κατατεθεί στη Βουλή.

Η αγορά απελευθερώνεται τελείως με τις ρυθμίσεις που περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών, μαζί με όλα τα προαπαιτούμενα της τρόικας, που θα κατατεθεί έως το τέλος της εβδομάδας στη Βουλή.

Οι κυριότερες αλλαγές θα είναι οι εξής:

- Τερματίζονται οι περιορισμοί στις δραστηριότητες των φορτηγών δημοσίας και ιδιωτικής χρήσης.

- Τα ξενοδοχεία θα μπορούν να χρησιμοποιούν ελεύθερα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα με οδηγούς, καθώς και τα δίκυκλα που έχει επικρατήσει να τα αποκαλούμε ως «γουρούνες».

- Αίρονται οι περιορισμοί για τα 9θέσια οχήματα, ενώ ταυτόχρονα απελευθερώνονται μορφές επιβατικού έργου που έως σήμερα εκτελούνταν μόνο από τα ταξί.

Οι αλλαγές αυτές αναμένεται πως θα προκαλέσουν αντιδράσεις από τους αυτοκινητιστές στη Δυτική Ελλάδα, όπως και σε όλη τη χώρα.

Υπενθυμίζουμε ότι από σήμερα Τετάρτη και οι ιδιοκτήτες φαρμακείων ξεκινούν απεργία διαρκείας για τις αλλαγές στον δικό τους κλάδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ