Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Κακό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη και Πανιώνιος - Παναιτωλικός 1-1

Πολύ κακό ποδόσφαιρο έπαιξαν σήμερα στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος και ο Παναιτωλικός για μία και πλέον ώρα (ως την ισοφάριση) με τον πρώτο να πετυχαίνει το σκοπό του. Ουσιαστικά με την ισοπαλία ο Πανιώνιος  εξασφάλισε την παραμονή του στη...Super League!

Κακός ρυθμός,λάθη επί λαθών και μάλλον αδιαφορία για το αποτέλεσμα.

Ο Παναιτωλικός έδειχνε να ήταν σ' άλλο γήπεδο μέχρι το 60',αφού δεν μπορούσε καν να πατήσει στην περιοχή του Πανιωνίου και ο γηπεδούχος χάθηκε μέχρι τις καθυστερήσεις,όπου θα μπορούσε να είχε πάρει το παιχνίδι.

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε μία φάση όλη κι όλη κι αυτή δεν μύριζε γκολ,ήταν στο 29' όταν ο Αραβίδης εκμεταλλεύτηκε  κόντρες στην περιοχή του Παναιτωλικού και με σουτ νίκησε τον Ράφαελ γράφοντας το 1-0.

Χειρότερο,τουλάχιστον στην αρχή,το δεύτερο ημίχρονο που ξεκίνησε χωρίς αλλαγές!
Στο 50' η επέμβαση του Κούσα σε σουτ του Κολοβού,έσωσε τον Παναιτωλικό από ένα δεύτερο γκολ.

Ενα σουτ του Γοδόι στο 64' και ένα φάουλ του Γκάλο στο 68',που έφυγαν άουτ,ήταν προμήνυμα για κάτι καλύτερο από πλευράς Παναιτωλικού,αφού ο Πανιώνιος είχε πλέον κλειστεί πίσω.

Στο 69' με καλή ατομική ενέργεια ο Μαρτίνες, που άλλαξε τη μπάλα με τον Μπούντιμιρ, πλάσαρε τον Ανέστη κι ήρθε η ισοφάριση.

Κάπου εδώ η μορφή του παιχνιδιού άλλαξε με τον Παναιτωλικό να παίρνει τα ηνία του αγώνα.

Ο Νίκος Αναστόπουλος,που ήθελε τους τρεις βαθμούς,πέρασε και δεύτερο σέντερ φορ στο παιχνίδι στο 76' και λίγο μετά έβαλε και τον μοναδικό ξένο του Πανιωνίου.

Στο 82' ο Παπουτσογιαννόπουλος θα μπορούσε να σκοράρει,αλλά τον έκοψαν με κόρνερ.Συνέχισε να απειλεί ο Παναιτωλικός στο τελευταίο δεκάλεπτο και στο 86' ο Μπούντιμιρ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα αφού εξ' επαφής σημάδεψε τον Ανέστη.

Τρεις φάσεις για γκολ στο τέλος κι ένα ακυρωθέν γκολ
Στο 89' ο Γκάλο έκοψε την τελευταία στιγμή τον Κολοβό!και στο 90+1 ο Αραβίδης σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Ράφαελ.Ομως είχε κι άλλη φάση για καρδιακούς στις καθυστερήσεις (92') όταν ο Κολοβός έφυγε μόνος και τον έκοψε και πάλι την τελευταία στιγμή ο Γκάλο!

Γκολ για τον Πανιώνιο στο 94' από τον Καμπάνταη,που ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ!

Πανιώνιος(Νίκος Αναστόπουλος): Ανέστης, Κούρντι (89' Παναγιωτούδης), Κούρος, Αραβίδης, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Μητρόπουλος, Κολοβός, Παντίδος, Ντούνης(76' Καμπάνταης), Γιάννου (79' Λάζνικ).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά, Μύγας(34' Μπούντιμιρ), Γοδόι, Σφακιανάκης (65'  Παπουτσογιαννόπουλος), Μαρτίνες(87' Πόι), Γκάλο, Μπακάκης, Ανέν, Μπικέι.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ