Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Ερωτηματικά και καταγγελίες από την οικογένεια του άτυχου 37χρονου

Σοβαρότατα ερωτηματικά προκύπτουν από την υπόθεση του θανάτου του 37χρονου, που πριν από λίγες μέρες ξεψύχησε στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Αγρινίου και σύμφωνα με πληροφορείς οφείλονταν στο πανδημικό στέλεχος της γρίπης.
Μέχρι σήμερα η οικογένεια δεν έχει ενημερωθεί επίσημα για τα αιτία του θανάτου του 37χρονου και αρνείται κατηγορηματικά ότι ο άνδρας είχε επιβαρυμένη υγεία και....κάποιο υποκείμενο νόσημα.
Όπως δηλώνουν μέλη της οικογένειας του στο agriniopress.gr, ο άτυχός άνδρας, αντιμετώπιζε ένα μικρό πρόβλημα στο συκώτι, αλλά αυτό είναι αδύνατο να επηρέασε την κατάσταση του, τη στιγμή που, όπως λένε, από το νοσοκομείο, δεν είχε καθόλου σοβαρή αντιμετώπιση.
Τονίζουν χαρακτηριστικά πως ο 37χρονος πήρε δυο φορές εξιτήριο, μια φορά την περασμένη Πέμπτη 13 Μαρτίου και δεύτερη το Σάββατο 15 Μαρτίου, χωρίς να έχει παρουσιάσει οποιαδήποτε βελτίωση με αποτέλεσμα να εισαχθεί και πάλι στο νοσοκομείο την Κυριακή και μέσα σε λίγες ώρες από τη βραχεία νοσηλεία, να μεταφερθεί στην παθολογική κλινική χωρίς οξυγόνο και από εκεί εσπευσμένα στη ΜΕΘ, όπου λίγες μέρες μετά πέθανε.
«Όλες αυτές τις μέρες ειδικευόμενοι γιατροί ασχολούνταν με το θέμα. Δεν υπήρχε ένας γιατρός να μας δώσει μια υπεύθυνη απάντηση. Δυο φορές έδωσαν εξιτήριο. Την τρίτη φορά δεν είχαν να του δώσουν οξυγόνο και του κάναμε αέρα με τις εφημερίδες, ενώ 4 ώρες πριν μας είχαν πει να πάρει εξιτήριο και πως είναι καλά! Δεν πέρασε ούτε ένας γιατρός για να τον δει. Λυπάμαι που έχουμε ένα τέτοιο σύγχρονο νοσοκομείο και άνθρωποι συνεχίζουν να πεθαίνουν με αυτόν τον τρόπο. Πρόκειται για βαρύτατη αμέλεια που δεν θα την αφήσουμε έτσι. Περιμένουμε άμεσες και επίσημες απαντήσεις και θα κινηθούμε με κάθε νόμιμο μέσο.» λέει χαρακτηριστικά στενός συγγενείς του θανόντος.

Όλες αυτές οι καταγγελίες και άλλα ακόμη περιστατικά, όπου καταγγέλλεται ολιγωρία και πρόχειρη αντιμετώπιση στο περιστατικό, είναι σε γνώση του Διοικητή του νοσοκομείου, που επιφυλάχθηκε, όπως είπε, να απαντήσει την Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ