Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Α. Κατσανιώτης: "Δεν γίνεται η Δυτική Ελλάδα να μην έχει δρόμους"

21 Μαρτίου 2014  
Ανδρέας Κατσανιώτης: «Δεν γίνεται η Δυτική Ελλάδα να μην έχει δρόμους»
Για τα προβλήματα του οδικού δικτύου στην Αιτωλοακαρνανία και τον μεγάλο αριθμό των τροχαίων δυστυχημάτων που σημειώνονται στο νομό εξαιτίας της κακής κατάστασης των δρόμων, ενημερώθηκε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας και Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Ανδρέας Κατσανιώτης, από τον.....
Αστυνομικό Διευθυντή Ακαρνανίας, Ανδρέα Αποστολόπουλο,  κατά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα στην Αστυνομική Διεύθυνση Αγρινίου.
Ο κ. Κατσανιώτης τόνισε ότι το οδικό δίκτυο στην Αιτωλοακαρνανία είναι εγκαταλελειμμένο και επικίνδυνο, επισημαίνοντας ότι υπάρχουν μεγάλες ευθύνες για την κατάσταση αυτή στην περιφερειακή, αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση, που όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν διεκδίκησε τα αναγκαία κονδύλια για τη βελτίωση των δρόμων και δεν λειτούργησε αποτελεσματικά για την ασφάλεια των πολιτών.

Ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον κ. Αποστολόπουλο: «Είναι πραγματικά απαράδεκτο να υπάρχουν σήμερα τέτοιοι δρόμοι στην Αιτωλοακαρνανία και οι κάτοικοί της να εκτίθενται καθημερινά σε μεγάλο κίνδυνο. Το οδικό δίκτυο είναι γερασμένο, κακής ποιότητας, ενώ λείπουν σημάνσεις και φωτισμός. 
Ο κ. Αποστολόπουλος με ενημέρωσε μάλιστα ότι η Αιτωλ/νία  συγκαταλέγεται ανάμεσα στους νομούς με το χειρότερο οδικό δίκτυο και τα περισσότερα ατυχήματα. Για την κατάσταση αυτή υπάρχουν μεγάλες ευθύνες στην περιφερειακή διοίκηση. Όπως διαβεβαίωσα τον κ. Αποστολόπουλο η βελτίωση του οδικού δικτύου αποτελεί προτεραιότητά μου και από την πρώτη ημέρα της θητείας μου στην Περιφέρεια θα δουλέψω για αυτό το σκοπό. Δεν είναι δυνατόν η Δυτική Ελλάδα σήμερα να μην έχει δρόμους ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ