Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ιστορίες Πρωτογενούς Πλεονάσματος. Του Π. Μιχαλάτου*

Με αφορμή την πανηγυρική ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για την διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος, θέλω να μοιραστούμε μαζί μερικές ιστορίες, που θα μας ενθουσιάσουν, για να πανηγυρίσουμε ακόμα πιο έντονα την μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης.

Τις ιστορίες αυτές, όπως ανάγλυφα αποτυπώνει ο τίτλος, θα τις ονομάσουμε ιστορίες πρωτογενούς πλεονάσματος…
Στην εποχή του πρωτογενούς πλεονάσματος λοιπόν, υπάρχουν ασφαλισμένοι, που ενώ μπορούν ακόμα και πληρώνουν τις εισφορές τους, δεν έχουν καμία κάλυψη από τον ΕΟΠΥΥ, γιατί αφενός μεν είναι κλειστά τα πολυϊατρείΑ και αφετέρου δε, οι γιατροί της περιοχής τους δεν είναι συμβεμβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ, αφού δεν τους πληρώνει!!
Αναγκάζονται λοιπόν να ξαναπληρώνουν για παροχή υγείας, την οποία θα έπρεπε να τους παρέχει κανονικά η πολιτεία, αφού για αυτό πληρώνουν τις εισφορές!!
Γιατί δεν πανε σε δημόσιο νοσοκομείο…;
Γιατί για ραντεβού χρειάζονται 2 με 3 μήνες αναμονή…!
Μετά από αυτή την επιτυχία, ας πανηγυρίσουμε όλοι μαζί για την διανομή του πρωτογενούς πλεονάσματος…
*Ο Παναγιώτης Μιχαλάτος είναι οικονομολόγος στέλεχος των ΑΝ-ΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ