Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Δήλωση επισημοποίησης της υποψηφιότητας για τη δημαρχία Θέρμου του Γεωργίου Κοντογιάννη

Με δεδομένες τις οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες που βιώνει το μεγαλύτερο μέρος των πολιτών της χώρας μας, σήμερα όσο ποτέ άλλοτε, είμαστε υποχρεωμένοι να ενεργοποιηθούμε όλοι.
Βρισκόμαστε σε μια ιστορική στιγμή, όπου οι γνωστοί τρόποι έκφρασης και οργάνωσης της πολιτικής ζωής, πλησιάζουν την ημερομηνία λήξης τους. 
Είναι καιρός πια, να περάσει ο δήμος στα χέρια νέων.....
 ανθρώπων, που ενδιαφέρονται ειλικρινά και άδολα για την ανάπτυξη του τόπου τους.
 Προτεραιότητά μας, ο άνθρωπος! Πρόθεσή μας είναι να δώσουμε το δήμο Θέρμου στους πολίτες του, να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητάς του και να του δώσουμε μια προοπτική ανάπτυξης, προκειμένου να καταστεί ο δήμος βιώσιμος και απόλυτα ισχυρός.
Η επιλογή μου να εμπλακώ στη διεκδίκηση της δημαρχίας του δήμου Θέρμου, καθορίστηκε και οριστικοποιήθηκε από την θερμή παρότρυνση φίλων και συνεργατών.
 Βασική μας αρχή, η υπεράσπιση των συμφερόντων των δημοτών και του δήμου, μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και ιδιοτελή οικονομικά συμφέροντα.
 Σας καλώ ΟΛΟΥΣ να αγωνιστούμε, χωρίς σκοπιμότητες και εξαρτήσεις και όλοι μαζί να δώσουμε την μάχη για την αλλαγή στον Δήμο Θέρμου.
Με τιμή,
Κοντογιάννης Γεώργιος,

Υποψήφιος Δήμαρχος Θέρμου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ