Παρασκευή, 21 Μαρτίου 2014

Δήλωση του κοιν. εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ Π. Κουρουμπλή: «Όσοι θριαμβολογούν για το πλεόνασμα ζουν εκτός πραγματικότητας»

«Ηχηρή απάντηση σε όσους επαίρονται για το πρωτογενές πλεόνασμα δίνει η έκθεση του ΟΟΣΑ που αποκαλύπτει ότι ένας στους πέντε Έλληνες δεν μπορεί να εξασφαλίσει τα αναγκαία τρόφιμα. Ενδεικτικό της βιαιότητας του προγράμματος λιτότητας είναι ότι το ποσοστό αυτό είναι μεγαλύτερο από χώρες όπως η Βραζιλία και η Κίνα, που έχουν πολύ.....μικρότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ. 
Η έκθεση επισημαίνει ότι η ανάκαμψη, όποτε αυτή έρθει, θα είναι σταδιακή και δεν αναμένεται να θέσει γρήγορα τέλος στην κοινωνική κρίση. Αυτή η πραγματικότητα αναδεικνύει πόσο σκληρός είναι ο μηχανισμός συντήρησης της άδικης αναδιανομής του πλούτου.
Έτσι επιτεύχθηκε το success story του πρωτογενούς πλεονάσματος. Όσοι θριαμβολογούν ζουν εκτός πραγματικότητας».

Το Γραφείο Τύπου

Γραφείο Παναγιώτη Κουρουμπλή
Κοιν. Εκπρόσωπου -Βουλευτή Β΄ Αθήνας ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ