Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014

Ποιοι και γιατί «καρφώνουν» τον Κατσιφάρα

Άσχημο είναι το κλίμα, μαθαίνει η στήλη, στην ομάδα των περιφερειακών συμβούλων του Απόστολου Κατσιφάρα. Το βασικό που χρεώνουν πολλοί από αυτούς στο περιφερειάρχη είναι ότι όλα αυτά τα χρόνια λειτούργησε με μια πολύ μικρή ομάδα (σ.σ. κατονομάζουν μάλιστα και.... συγκεκριμένη κυρία που βρίσκεται δίπλα του), με αποτέλεσμα να τους χρησιμοποιεί μόνον όταν ήταν να λάβει κάποια απόφαση στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Και αυτοί, βεβαίως, τώρα που έρχονται εκλογές δεν ξεχνάνε. Και κάποιοι μπορεί να πάνε σπίτια τους αλλά κάποιοι άλλοι θα είναι πιθανότατα αντίπαλοί του στις εκλογές του Μαΐου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ