Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

PatrasTimes.gr Πάτρα: Περιφερειακό Συμβούλιο σχέδιο "ΑΘΗΝΑ" - Γιατί είχε αποχωρήσει τότε ο κ. Παπαναστασίου;

Το video είναι αδιάψευστος μάρτυρας και συγχρόνως η απάντηση των όσων είπε ο κ. Παπαναστασίου στη συνέντευξη τύπου κατά την παρουσίαση του λογότυπου του συνδυασμού του, ότι δηλαδή δεν υφίσταται θέμα μνημονίου....
και αντιμνημονίου, δυστυχώς για τον ίδιο τα γεγονότα τον διαψεύδουν! 
Τότε γιατί δεν έκατσε στο Περιφερειακό Συμβούλιο για να ακούσει του φοιτητές για το Σχέδιο "ΑΘΗΝΑ" (μνημονιακή δέσμευση και εντολή του ΟΟΣΑ) που έκλεισε το Πανεπιστήμιο Δυτικής Στερεάς (Αγρίνιο) και τα ΤΕΙ Μεσολογγίου και να ψηφίσει το ψήφισμα κατά της συγκυβέρνησης της Ν.Δ., που ο ίδιος είναι στέλεχος και του ΠΑΣΟΚ του κ. Μοσχολιού, όπου και οι δύο στην ουσία έβαλαν πλάτη να πάει ξανά στην Πάτρα το Πανεπιστήμιο και τώρα "ακομμάτιστοι" ζητούν και την ψήφο των Αγρινιωτών. 
Παιδιά λίγο σοβαρότητα δεν βλάπτει. 
Δηλαδή κύριοι όλα αυτά που συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα δεν σας έχουν ενοχλήσει; Δεν έγινε τίποτε; Δεν είναι αποτέλεσμα των μνημονίων που ψήφισαν οι εθνοσωτήρες των κομμάτων σας; 
Αν όχι τότε βγάλτε μια ανακοίνωση ως υποψήφιοι, που να καταγγέλλεται την πολιτική της συγκυβέρνησης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ή ελιάς ποταμίσιας), πολιτική των τοκογλύφων δανειστών  και των εγχώριων υπηρετών τους που οδηγεί στο κλείσιμο των σχολείων, των νοσοκομείων μας, τους Δήμους, και απολύει τους εργαζόμενους, τους καθηγητές και έχει οδηγήσει στην εξαθλίωση τους δημότες, που σεις θέλετε να τους "κυβερνήσετε" με διαφορετική παραλλαγή ο καθένας σας.... φοβούμενοι τον ίδιο τον πολιτικό σας καθρέφτη. 
"Αιδός Αργείοι..."  

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ