Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

Ο Δ. Δεσύλλας ξανά υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτ. Ελλάδας - Δείτε ποιοι είναι οι Αντιπεριφερειάρχες του

Η «Αριστερή Παρέμβαση – Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα» δίνει ξανά τη μάχη των περιφερειακών εκλογών. Το 2010 με τη στήριξη του λαού της Δυτικής Ελλάδας η ΑΡΠΑ -ΔΕ εξέλεξε περιφερειακό σύμβουλο. Απ’ αυτή τη θέση καταγγείλαμε και αποκαλύψαμε κάθε προσπάθεια αντιλαϊκής πολιτικής που πήγε να εφαρμοστεί με όχημα την Περιφέρεια. Επιλέξαμε να είμαστε παρόντες στους αγώνες, να μιλάμε με τη φωνή των διεκδικήσεων του λαού και όχι των τεχνοκρατών-πλασιέ των ΕΣΠΑ.
            Στις εκλογές του  Μαΐου η «Αριστερή Παρέμβαση-Αντικαπιταλιστική Κίνηση στη Δυτική Ελλάδα» συμμετέχει ενισχυμένη και διευρυμένη. Για να παλέψει.......
από καλύτερες θέσεις ,μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, για τα συμφέροντα των εργαζομένων της πόλης και του χωριού.
            Για την επιβίωση και τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων. Για την αντικαπιταλιστική ανατροπή της βάρβαρης επίθεσης Κυβέρνησης – ΕΕ – ΔΝΤ – Κεφαλαίου, από σκοπιά εργατική  και με σύγχρονη κομμουνιστική προοπτική. Δίνει ξανά τη μάχη με  αντικυβερνητικό, αντιΕΕ και αντιδιαχειριστικό  πολιτικό περιεχόμενο.
            Οι υποψήφιοι για τις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2014, αποφασίστηκαν από γενικές συνελεύσεις κατά νομό της «Αριστερής Παρέμβασης» που έγιναν την Κυριακή 23/3/2014 στην Πάτρα, στο Αγρίνιο και στον Πύργο.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ: Δεσύλλας Δημήτριος, Περιφερειακός Σύμβουλος Δυτικής Ελλάδας, μέλος του Πανελλαδικού Συντονιστικού Οργάνου (ΠΣΟ) της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, και εκδότης της Κυριακάτικης αριστερής εφημερίδας «ΤΟ ΠΡΙΝ».

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ
·         ΑΧΑΙΑΣ: Χαμηλάκη Κατερίνα, αρχαιολόγος, μέλος του Πανελλήνιου Συντονιστικού Οργάνου  της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
·         ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ: Κοκκινοβασίλης Πολυδεύκης, οικοδόμος, μέλος του ΔΣ του σωματείου οικοδόμων Αγρινίου και μέλος της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου.

·         ΗΛΕΙΑΣ: Κούτρας Ανδρέας, αγρότης, ταμίας του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πύργου και Πρόεδρος του Συλλόγου Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Νομού Ηλείας «Η ΔΗΜΗΤΡΑ».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ