Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Ερωτηματολόγιο Πολεοδομικού – Χωροταξικού σχεδιασμού του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου

Το κρίσιμο στοίχημα της επόμενης 5ετίας για την πόλη και το διευρυμένο δήμο μας, είναι η αξιοποίηση των συγκεκριμένων προσκλήσεων του νέου ΣΕΣ 2014 – 2020, ώστε να επανασχεδιάσουμε πολεοδομικά και χωροταξικά την ίδια την πόλη και τους δημόσιους χώρους της. Ήδη από την πλευρά μας, ως δημοτική αρχή του δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, έχουμε ψηφίσει τις προτεραιότητες του.......
νέου ΣΕΣ στο Δημοτικό μας Συμβούλιο και έχει κατατεθεί η πρόταση μας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για το νέο χωροταξικό σχεδιασμό.
Ενόψει της ημερίδας της 4ης Απριλίου, στην οποία θα κατατεθούν και θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση οι προτάσεις – μελέτες μας για την αξιοποίηση και ανάδειξη του θαλάσσιου – παράκτιου μετώπου της πόλης, ξεκινάμε σήμερα ένα δημόσιο διάλογο ώστε να καταγραφούν νέες ιδέες αρχιτεκτονικού και πολεοδομικού σχεδιασμού για την πόλη μας
Στόχος δεν είναι απλά η καταγραφή των ιδεών για τo συνολικό επανασχεδιασμό της πόλης, αλλά η ενεργοποίηση πόρων για την ποιοτική κάλυψη των αναγκών των κατοίκων και τη συνολική αναζωογόνησή της πόλης, με θεμέλιο την κοινωνική αλληλεγγύη, την περιβαλλοντική προστασία και την ενεργό συμμετοχή των κατοίκων.
Στα πλαίσια αυτά σας καταθέτουμε τα παρακάτω ερωτήματα και ζητάμε την ανταπόκριση σας σε αυτά.
Ο Δήμος, η πόλη, δεν ανήκει στους αιρετούς. Ανήκει στους κατοίκους και τους πολίτες της.

Έχεις το λόγο, έκφρασε την άποψη σου στον παρακάτω σύνδεσμο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ