Σάββατο, 22 Μαρτίου 2014

Απάντηση Γ. Παπαναστασίου σε ανακοίνωση Μοσχολιού

Βρίσκεται σε πανικό η παράταξη και ο ίδιος ο κ. Παύλος Μοσχολιός. Δεν εξηγείται αλλιώς η επιστολή-απάντηση στα όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη τύπου του επικεφαλή «ΝΕΑ ΑΡΧΗ-τόπος να ζεις» Γιώργου Παπαναστασίου. Θυμίζουμε στον Παύλο Μοσχολιό πως παλιές, ξεπερασμένες και καταδικασμένες πρακτικές είναι αυτές που δεν.....
επιτρέπουν σε μια δημοκρατική χώρα ένας συνδυασμός να ξεδιπλώνει τις θέσεις και τις απόψεις του για το μέλλον ενός δήμου. 
Κύριε Μοσχολιέ συνεχίστε να κόβεται προεκλογικές κορδέλες σε έργα που μόλις ξεκινάνε …..Οι πολίτες ξέρουν ότι οκτώ χρόνια δεν κάνατε τίποτα, δεν τους πείθεται πια! Το αν ανέπτυξε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου ένα υβρεολόγιο και ένα λιβελογράφημα αφήστε κ. Μοσχολιέ να το κρίνουν οι πολίτες του Αγρινίου, στις εκλογές του Μαΐου. 
Γνωρίζεται όμως, για αυτό χάσατε την ψυχραιμία σας πως έρχεται η μεγάλη ανατροπή και πως οι εκλογές του Μαΐου ισοδυναμούν με μία… τελεία. Μία τελεία, που σφραγίζει το τέλος της δικής σας εποχής υστέρησης, εγκατάλειψης και αδράνειας για το Αγρίνιο και τους πολίτες του. Μίας εποχής, που συμβάλλατε κυρίως εσείς να γίνει ένα βήμα μπρος και δύο πίσω, και βρεθήκαμε ως περιοχή και ως κοινωνία, πολλά μέτρα πίσω από τον πραγματικά σύγχρονο κόσμο, αλλά και μίας εποχής που κανένα ουσιαστικό όραμα δεν ανέδειξε για το μέλλον αυτού του δήμου και των δημοτών του, ιδιαίτερα δε για τη νέα γενιά. 
Εμείς ως παράταξη θα συνεχίσουμε να ασκούμε κριτική σε ότι γίνεται που δεν έχει ως στόχο το συμφέρον και την ανάπτυξη της περιοχής, θα συνεχίσουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να καταθέτουμε το πρόγραμμα και τις προτάσεις μας στους πολίτες του διευρυμένου δήμου Αγρινίου και εσείς είναι φυσικό μη έχοντας τίποτα άλλο να καταθέσετε θα προσπαθήσετε ανεπιτυχώς, για σας, να προκαταβάλλεται το αποτέλεσμα των εκλογών. Είναι τραγικό!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ