Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Aγρίνιο: Πολίτης μουντζώνει τους επισήμους στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Στο κρατητήριο γιατί μούντζωσε επισήμους στην παρέλαση! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του... εγκλήματος!!!
Ο 56χρονος άνδρας κινήθηκε προς την εξέδρα των επισήμων και τους μούντζωσε πέντε φορές, ενώ κατά την αποχώρησή του ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς που τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο, όπου αφέθηκε ελεύθερος αφού η αποδοκιμασία του δεν είχε και κάποιον προσωπικό λόγο παρά μόνο ήταν πολιτική αποδοκιμασία, όπως μας είπε ο.....
Παναγιώτης. 
Συγκεκριμένα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι: «θόλωσε» βλέποντας τους επισήμους, αφού η οικογένεια του αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ο ίδιος είναι άνεργος χρόνια ως κατασκευαστής δομικών υλικών.
Το ζητούμενο είναι ότι οι ατομικές διαμαρτυρίες και ενέργειες αυτές (παρά την τόλμη εκάστου πολίτη που επιλέγει αυτόν τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί) δεν μπορούν όμως να σώσουν το "ανύπαρκτο" κοινωνικό ποτάμι διαμαρτυρίας που θα έπρεπε να είχε κατακλείσει τους δρόμους της πόλης και των περιχώρων που λιμοκτονούν, αντί να χαριεντίζονται αρκετοί με τους Δήμιους του Ελληνικού λαού! 
Το έλλειμμα της κοινωνικής αντιπολίτευσης ολοφάνερο! 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ