Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Μήνυμα του υποψήφιου δημάρχου Αγρινίου Γιώργου Παπαναστασίου για την Εθνική Επέτειο

Η 25η Μαρτίου, διπλή εορτή της Εθνικής Παλιγγενεσίας και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, αποτελεί ημέρα εθνικής ανάτασης και διαχρονικό σύμβολο των αγώνων του Ελληνισμού.
Η σημερινή μέρα έρχεται να υπενθυμίσει σε όλους μας  μια μεγάλη ευθύνη. Μια ευθύνη απέναντι στην πατρίδα και σε μας τους ίδιους. Πριν 193 χρόνια, μια γενιά Ελλήνων πίστεψε στις.... 
δυνάμεις της και κατάφερε το λογικά αδύνατο. Χωρίς να προσδοκά βοήθεια και στήριξη από κανένα, πάτησε γερά στα πόδια της και πέρασε στην αιωνιότητα.
Σήμερα, ο αγώνας αυτός επαναλαμβάνεται  με νέες ιστορικές προκλήσεις για την υπεράσπιση των κοινωνικών και δημοκρατικών δικαιωμάτων και για την υπέρβαση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η χώρα. Είναι ένας αγώνας που προϋποθέτει και πάλι να προτάξουμε το συλλογικό «εμείς». Το «εμείς» ως Έλληνες, το «εμείς» ως Πολίτες» Το «εμείς» ως Δημότες.

Στην Δύσκολη εποχή που ζούμε καλούμαστε όλοι μαζί να προτάξουμε την ενότητα και τη συλλογικότητα με μοναδικό γνώμονα το κοινό καλό του τόπου μας. Το κοινό καλό του Δήμου Αγρινίου. Το κοινό καλό ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ