Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Παναγιώτης Λαλιώτης Καταγγέλλει τον "σφαγιασμό" των μικροϊδιοκτητών φωτοβολταϊκών

Ο εμπαιγμός και η διπροσωπεία της κυβέρνησης δεν έχει τέλος. Συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την καταστροφική της πολιτική για όλους τους μικρομεσαίους κλάδους, οδηγώντας τους με μαθηματική ακρίβεια στο τέλμα. Μεταξύ αυτών, οι  μικροϊδιοκτήτες φωτοβολταϊκών, στην πλειονοτότητά τους, αγρότες, οι οποίοι κινδυνεύουν με οικονομικό αφανισμό, αφού σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου πολυνομοσχεδίου και δεν θα μπορούν να εξοφλήσουν τα δάνειά τους, και θα πρέπει να βάλουν ακόμα περισσότερο το χέρι στην τσέπη, καλούμενοι να πληρώσουν ποσά που δεν διαθέτουν.
 Καταγγέλλουμε την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μείωση της τιμής με την οποία η ΔΕΗ αγοράζει το ρεύμα που παράγουν οι μικροϊδιοκτήτες. Επίσης, με......
μία φωτογραφική διάταξη για τις μονάδες συμπαραγωγής, προβλέπεται ότι η έκτακτη εισφορά θα επιβληθεί όχι επί του συνόλου των εισπράξεων του 2013, όπως για όλους τους υπόλοιπους.
 Όπως είναι φανερό, επιλέγεται για ακόμη μια φορά, να θυσιαστούν οι ήδη πληγέντες μικρομεσαίοι παραγωγοί και ο αγροτικός κόσμος υπέρ  των μεγάλων μονάδων.
 Η κυβέρνηση έρχεται να καταργήσει τις συμβάσεις που η ίδια είχε υπογράψει, αθετώντας για ακόμη μία φορά τις δεσμεύσεις της και τινάζοντας στον «αέρα» όλες τις επενδυτικές κινήσεις που με κόπο και με θυσίες έκαναν χιλιάδες ιδιοκτήτες μικρών φωτοβολταϊκών πάρκων στη Δυτική Ελλάδα, λαμβάνοντας δάνεια τα οποία σήμερα δεν μπορούν να αποπληρώσουν.
 Στηρίζουμε τον αγώνα των αγροτών που είναι μικροϊδιοκτητές φωτοβολταϊκών και καλούμε τους βουλευτές να μην γίνουν συμμέτοχοι στο έγκλημα που συντελείται σε βάρος  όλων εκείνων που επένδυσαν πιστεύοντας τα λόγια τα μεγάλα για το περίφημο «success story» και την ανάπτυξη.
 Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος

              Παναγιώτης Λαλιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ