Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Το ΕΚΑ συμμετέχει στην Πανελλαδική Απεργία στις 9 Απρίλη

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛ/ΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ Γ.Σ.Ε.Ε.
Ελ. Βενιζέλου 13- ΑΓΡΙΝΙΟ Τηλ.: (26410) 22 325 FAX : (26410)46 515
 Αγρίνιο 26 - 3 -2014
Το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α στη συνεδρίασή του, που έγινε τη Δευτέρα 24 Μάρτη ώρα 7 μ.μ στο Ε.Κ.Α., αποφάσισε να συμμετέχει στην Πανελλαδική Απεργία στις  9 Απρίλη.
Συζήτησε μέτρα για την οργάνωση και την επιτυχία της απεργίας και καλεί....
τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα  της περιοχής να συμμετέχουν οργανωμένα και μαχητικά στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ την ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΗ  ώρα 10 το πρωί στην κεντρική πλατεία.
Επίσης συζήτησε το ζήτημα της ανεργίας και αποφάσισε :
1ον. Νέα μαζική παρουσία διαμαρτυρίας την Παρασκευή
 11 Απρίλη και ώρα 10 π.μ. στα γραφεία του Ο.Α.Ε.Δ. διεκδικώντας έκτακτο επίδομα 1.000€ για κάλυψη των άμεσων αναγκών μπροστά στις γιορτές του ΠΑΣΧΑ  καθώς επίσης  και συνολικά μέτρα ανακούφισης των ανέργων.
2ον. Εκδήλωση για τα παιδιά των ανέργων τη Μ. Τετάρτη
 16 Απρίλη  και ώρα 11,30 π.μ. στην αίθουσα του Ε.Κ.Α.


Το Δ.Σ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ