Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Πέρασαν οι αποκρατικοποιήσεις στην Κύπρο

Με τριάντα (30) ψήφους υπέρ και 26 ψήφους κατά η ολομέλεια της βουλής ενέκρινε το νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις των ημικρατικών οργανισμών, το οποίο την περασμένη εβδομάδα είχε απορριφθεί.
Υπέρ τάχθηκαν οι 30 βουλευτές του ΔΗΣΥ, του ΔΗΚΟ, ο βουλευτής του ΕΥΡΩΚΟ Δημήτρης Συλλούρης και ο βουλευτής της εκλογικής........περιφέρειας Αμμοχώστου Ζαχαρίας Κουλίας, ενώ το καταψήφισαν 26 βουλευτές από το ΑΚΕΛ, την ΕΔΕΚ, τους Οικολόγους και τη Συμμαχία Πολιτών, όπως μεταδίδει το κυπριακό stockwatch.
To επίμαχο νομοσχέδιο αποτελεί προαπαιτούμενο για την εκταμίευση της δόσης, η οποία αναμένεται να λάβει έγκριση τη Δευτέρα από το Eurogroup. Η πλειοψηφία της ολομέλειας του σώματος απέρριψε τις τροπολογίες της ΕΔΕΚ, των Οικολόγων και της Συμμαχίας Πολιτών.
Νωρίτερα η πλειοψηφία της ολομέλειας της βουλής είχε αποφασίσει εκ νέου, στο πλαίσιο της διαδικασίας που θα ακολουθείτο, να συζητήσει το επίμαχο νομοσχέδιο.
Υπέρ της συζήτησης του νομοσχεδίου είχαν ψηφίσει οι βουλευτές του ΔΗΣΥ και του ΔΗΚΟ, εναντίον ψήφισαν 19 βουλευτές ενώ τήρησαν αποχή οι βουλευτές της ΕΔΕΚ, ο βουλευτής των Οικολόγων, ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών και ο ανεξάρτητος βουλευτής Αμμοχώστου Ζαχαρίας Κουλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ