Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Αρσένης και Καρακλιούμη στα ευρωψηφοδέλτια- τα πρώτα ονόματα

Τα πρώτα ονόματα στελεχών που θα δώσουν την εκλογική μάχη με το ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωβουλή δημοσιεύει σήμερα η «Εφημερίδα των Συντακτών». Ανάμεσά τους οι βουλευτές Δημήτρης Παπαδημούλης και Σοφία Σακοράφα, ο εν ενεργεία ευρωβουλευτής, Νίκος Χουντής, ο.......
Γιάννης Μηλιός αλλά και άλλα κομματικά στελέχη όπως οι Χρήστος Λάσκος, Χάρης Γολέμης, Ράνια Σβίγκου,Στέλιος Παππάς, Τασία Χριστοδουλοπούλου, Χρήστος Στάικος, Ελένη Σωτηρίου, Σόφη Παπαδόγιαννη και Γιάννης Τόλιος.

Ξεχωρίζουν οι ακαδημαϊκοί Κώστας Λαπαβίτσας, Δημήτρης Χριστόπουλος, Κώστας Χρυσόγονος και Στάθης Κουβελάκης, αλλά και οι «παπανδρεϊκοί» Κρίτων Αρσένης και Μαρία Καρακλιούμη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Κουμουνδούρου καλοβλέπει τον αγώνα του κ. Αρσένη για την ιδιωτικοποίηση του νερού, ενώ η αντιπεριφερειάρχης Ατττικής, Μαρία Καρακλιούμη επιχειρεί να προσεγγίσει το ΣΥΡΙΖΑ.
Στο ευρωψηφοδέλτιο της Κουμουνδούρου προκρίνονται ως προσωπικότητες ο Πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος, ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου, Κώστας Κατρούγκαλος και ο δημοσιογράφος, Στέλιος Κούλογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ