Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Ρωσία Αμερική οι έξυπνοι. ΕΕ Ουκρανία οι βλάκες

Όλα εξελίσσονται φυσιολογικά και σχιστολιθικά στην περίπτωση της Ουκρανίας.
Ο σχιστόλιθος είναι το ζητούμενο στην περίπτωση της Ουκρανίας που από τις μέχρι τώρα ενδείξεις φαίνεται να διαθέτει πολύ μεγάλα αποθέματα σχιστολιθικού αερίου στα δυτικά.
Η Αμερική βρίσκεται στην αιχμή αυτής της νέας οικονομίας και δεν θα ήθελε σε καμιά περίπτωση να χάσει την ευκαιρία να μετατραπεί σε πλασιέ..... του Ουκρανικού σχιστολιθικού στην ΕΕ- Γερμανία.
Η ΕΕ ως χρόνιος παρατηρητής των εξελίξεων και εξαρτώμενη πολιτικοστρατιωτικά από την Αμερική και ενεργειακά από την Ρωσία, είναι ο βλάκας της υπόθεσης μαζί με την Ουκρανία, η μεν ΕΕ γιατί θα παραμένει απλά καταναλωτής του σχιστολιθικού αερίου της Ουκρανίας το οποίο θα εξαρτάται τώρα από την Αμερική και η Ουκρανία που θα εξαρτάται ενεργειακά και από την Αμερική και την Ρωσία, έχοντας χάσει και την Κριμαία.
Σε πόλεμο η Ρωσία με την Αμερική δεν προχωρούν, γιατί με τα πυρηνικά παιχνίδια δεν γίνονται.
Το ενδεχόμενο να κινητοποιήσει η Αμερική τους ισλαμοφασίστες του Καυκάσου σε συνεργασία με την Τουρκία εναντίον της Ρωσίας δεν παίζει, γιατί γνωρίζουν και οι δύο ότι το Ισλάμ παραμένει ο κύριος εχθρός του δυτικού πολιτισμού και όλου του πολιτισμένου κόσμου γενικότερα, εξάλλου ισλαμοφασίστες υπάρχουν και στην Λιβύη και στο Αφγανιστάν έτοιμοι να στραφούν εναντίον της Αμερικής αν κάποιος τους σπρώξει η Ρωσία.
Στο πολύ σύντομο μέλλον Ρωσία και ΝΑΤΟ θα είναι στο ίδιο συνδικάτο, γιατί η συμμαχία Ρωσίας Κίνας θα σήμαινε και το τέλος της ηγεμονίας της δύσης στα παγκόσμια πράγματα.
Οι Ουκρανοί, θα περάσουν στην διαχείριση του ΔΝΤ και την φτώχειας για τα επόμενα 20-30 τουλάχιστον χρόνια.
Η Αμερική θα ήθελε να διασπαστή τώρα η Ουκρανία για να μην υπάρχουν οι φιλορώσοι της Ουκρανίας στα πόδια της, το συμφέρον όμως της Ρωσίας είναι να παραμείνουν οι Ρωσόφωνοι (εκτός την Κριμαία) στην Ουκρανία για να έχει φωνή και λόγο η Ρωσία εντός της Ουκρανίας και της ΕΕ σε δεύτερη φάση.
Ο συναγερμός έχει λήξει, εκτός και αν επιθυμεί η Αμερική να απαλλαγεί από τους ρώσους της Ουκρανίας τώρα, οπότε θα σπρώξει την κατάσταση σε διχοτόμηση της Ουκρανίας.
Και θα ζήσουν οι Αμερικάνοι καλύτερα, αφού θα ελέγχουν και ενεργειακά την ΕΕ.
Για την ιστορία, η BMW μετακομίζει ένα εργοστάσιο της από την Γερμανία στην Αμερική λόγο ενεργειακού κόστους, το οποίο είναι έξι φορές μεγαλύτερο στην Γερμανία αυτή την στιγμή.
Αλλά και το φυσικό αέριο όπως γράφουν οι “Financial Times” πέρυσι ήταν τέσσερις φορές φτηνότερο στην Αμερική σε σχέση με την ΕΕ.
Λοιπόν, οι έξυπνοι είναι οι Αμερικανοί, μετά ακολουθούν οι Ρώσοι.
Η ΕΕ και οι Ουκρανοί είναι οι βλάκες της υπόθεσης.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ