Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: Πλήρης αποτυχία Μανιτάκη! Δεν πέρασε άρθρο σε ασήμαντο νομοσχέδιο!

Κλυδωνισμοί από το πουθενά για την κυβέρνηση αφού καταψηφίστηκε ένα άρθρο του Μανιτάκη σε ασήμαντο νομοσχέδιο! Φαντάζεστε τι έχει να γίνει αυτά επόμενα που έρχονται και είναι πλέον κρίσιμα, όπως το φορολογικό.

Ολοκληρώθηκε η ονομαστική ψηφοφορία επί 6 άρθρων για το Νομοσχέδιο του Υπ. Διοικητικής μεταρρύθμισης για την “Κατάργηση και συγχώνευση νομικών προσώπων που δημοσίου τομέα και...... ευρύτερου δημοσίου τομέα. Σύσταση Γ.Γ. Συντονισμού κυβερνητικού έργου”.

Δεν πέρασε το άρθρο 8 με 131 “οχι”και 126 “ναι”, σε σύνολο 257 βουλευτών, σ ένα νομοσχέδιο που είναι μνημονιακή υποχρέωση της κυβέρνησης.

Το νομοσχέδιο με εξαίρεση το άρθρο 8, έγινε δεκτό επί των άρθρων και επι της αρχής. Πέρασαν τα άρθρα 4, 9 (με 130 ναι και 127 όχι), 112,14 και 15.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ