Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Πολίτες με προσφυγή τους αναστέλουν τις παρεμβάσεις του Δήμου στο πάρκο Αγρινίου

Αίτηση αναστολής και ακύρωσης κατέθεσαν συμπολίτες μας κατά της απόφασης του Δήμου Αγρινίου για τις παρεμβάσεις του στο Πάρκο της πόλης. 
Όπως προβλέπει πάγια ο νόμος, το Συμβούλιο της Επικρατείας, μετά την κατάθεση της προσφυγής των πολιτών, διατάσσει την προσωρινή αναστολή των εργασιών ενώ η τελική εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει στις 29 Μαΐου.
Ταυτόχρονα έχουν υποβληθεί από τους πολίτες αυτούς και ασφαλιστικά μέτρα, ώστε να αποφασιστεί ή όχι η προσωρινή αναστολή των εργασιών μέχρι τις 29 Μαΐου. Η συγκεκριμένη απόφαση για την προσωρινή αναστολή εκτέλεσης των.........
εργασιών η όχι αναμένεται να βγει πολύ σύντομα. Τις επόμενες μέρες ο δήμος Αγρινίου, θα καταθέσει το δικό του υπόμνημα για το έργο, ώστε το ΣτΕ να αποφανθεί για την προσωρινή αναστολή.

Οι πολίτες που κατέθεσαν την αίτηση αναστολής και ακύρωσης του έργου είναι: Ιωάννης Ασημάκης, Παρασκευή Ασημάκη, Ελένη Θεοδωροπούλου, Χαράλαμπος Κουθούρης, Ειρήνη Γεωργίου, Βασίλης Στύλιου, Βασιλική Καμποσιώρα, Βασίλης Κολοβός, Νεκταρία Νάκα, Μαρία Καμποσιώρα, Κων/να Καμποσιώρα, Γαρυφαλιά Τσάκου, Νικολετα Ψαρά, Βασίλης Πεσίνης, Χρ. Παπαγεωργίου, Ζαχ. Σκορδόπουλος, Ιωάννης Χατζής, Γερ, Τσιρώνης, Τηλ. Αυδής, Ελένη Γράβαλου, Δημ. Λυμπουρίδης, Ευθ. Παλιούρας και Βασ. Αλεξανδροπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ