Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ 8-1-2013 - ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Ο ΕΡΜΗΣ
ΕΤΟΣ  ΙΔΡΥΣΗΣ  1911
ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ  8-ΑΓΡΙΝΙΟ 30100
 ΤΗΛ.: 2641031569
 FAX: 2641057390
e-mail: esagrinio@in.gr
http://ermaikistili.blogspot.com
 ΑΓΡΙΝΙΟ: 9-1-2013                                                                           
ΑΡΙΘ. ΠΡΩΤ.:15548                                                                                                              
ΑΡΙΘΜ. ΑΡΧ.:Γ/3/ε                                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Συνεδρίασε χθες Τρίτη 8-1-2013 το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου με αποκλειστικό θέμα: "Απελευθέρωση Ωραρίου Καταστημάτων – Απελευθέρωση Κυριακής Αργίας, μέχρι τώρα στάση και μελλοντικές δράσεις".
Μετά από αναλυτική όσο και εξαντλητική συζήτηση του θέματος και αφού εκτίμησε και τα αποτελέσματα σχετικών δειγματοληπτικών ερευνών που διεξήχθησαν πανελλαδικά (ΕΣΕΕ αλλά και περιφερειακά Ομοσπονδίες) σε σχέση με την εορταστική κίνηση των αγορών αλλά και την γνώμη των εμπόρων για το άνοιγμα της Κυριακής, το Δ.Σ. ομόφωνα δημοσιοποιεί τα εξής:


1)      Το Δ.Σ. του Ε.Σ.Α θεωρούμε σωστή και επιμένουμε σ’ αυτή, τόσο την απόφασή μας για μια (1) μόνο Κυριακή (23/12) ανοιχτά, όσο και την επιχειρηματολογία στην οποία στηρίξαμε την απόφασή μας και προσπαθήσαμε να την κάνουμε κτήμα τόσο των συναδέλφων όσο και της κοινής γνώμης συνολικότερα.
2)       Θεωρούμε  "απογοητευτική" την εικόνα της αγοράς την Κυριακή 30/12 με πολλά μαγαζιά ανοιχτά, λιγότερα κλειστά και ακόμα λιγότερους καταναλωτές να κάνουν χάζι, με "μοιρολάτρες", "μελλοντικούς σκλάβους"΄ εμπόρους να διαγωνίζονται στο ποιος θα πάρει το μεγαλύτερο μερίδιο από το πενιχρό έως ανύπαρκτο "βαλάντιό τους".
3)      Επειδή πιστεύουμε ακράδαντα ότι το ζήτημα του ανοίγματος "πολλών έως και όλων |"των Κυριακών του έτους είναι πλέον υπόθεση πολύ λίγου χρόνου και επειδή εξακολουθούμε να θεωρούμε την "Κυριακάτικη Αργία" αλλά και το θέμα του ωραρίου μείζον από πολλές απόψεις για την τάξη που συνδικαλιστικά εκπροσωπούμε, θα επιδιώξουμε άμεσα και σε συνεννόηση με το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι δημόσια συζήτηση με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο.
                Και τέλος
4)     Θα ορισθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα ημερομηνία Έκτακτης Σύσκεψης των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, στην οποία θα μπορούν να παρευρεθούν με δικαίωμα λόγου και παρέμβασης και μη μέλη, ώστε εκεί να αποτυπωθούν ξεκάθαρα και οι απόψεις αλλά και οι προθέσεις των συναδέλφων σε σχέση με τα προαναφερόμενα θέματα.  
                                                                                                    ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Ε.Σ.Α.      

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ