Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

«Διπλό» ανόδου ο Ηρακλής Ψαχνών, 2-1 τον Παναιτωλικό

Στην πρώτη του επίσκεψη στην ιστορία του στο Αγρίνιο, ο Ηρακλής Ψαχνών έφυγε νικητής κόντρα στα «καναρίνια» και έφτασε στην κορυφή της βαθμολογίας!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο συνδυάστηκε το πρώτο επίσημο ματς στην ιστορία του Ηρακλή Ψαχνών στην έδρα του Παναιτωλικού. Η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα επικράτησε αυτής του Αγρινίου, στο ντεμπούτο του Μάκη Χάβου στον πάγκο της, έχοντας ως πρωταγωνιστές τον Ιβάν Γέσιτς και τους Ρούτση, Χαϊκάλη και Ογιαρμπίντε. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό ήταν το 15ο συνεχόμενο παιχνίδι στο οποίο η ομάδα της Εύβοιας παρέμεινε αήττητη στο φετινό πρωτάθλημα…
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και την καλή ψυχολογία μετά την αλλαγή προπονητή, όμως δεν έβρισκαν τους διαδρόμους κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών ο οποίος ήταν εξαιρετικά οργανωμένος και δεν επέτρεπε στους αντιπάλους του να απειλήσουν, παρά μόνο με μακρινά σουτ. Οι....
προσπάθειες των Σίλβα, Καμαρά, Μπόγιοβιτς και Πασά δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ τα Ψαχνά είχαν κι αναγκαστική αλλαγή μόλις στο 17’ όταν ο Λαμπρόπουλος αντικατέστησε τον τραυματία Μήτση.
Οι φιλοξενούμενοι διατηρούσαν σχετικά εύκολα το «μηδέν» στα μετόπισθεν κι αναζητούσαν την κόντρα, κάτι που κατάφεραν τελικά στο 39’ «παγώνοντας» το Αγρίνιο. Ο Πέδρο Μπαράνκος έδωσε ακόμα μια ασίστ, την τρίτη από την ημέρα που φόρεσε τη φανέλα του Ηρακλή, με τον Γέσιτς να σκοράρει και να στέλνει την ομάδα των Ψαχνών με προβάδισμα στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ογιαρμπίντε μπήκε στον αγώνα για λογαριασμό της ομάδας της Εύβοιας, κάνοντας το ντεμπούτο του με τα «πράσινα». Οι γηπεδούχοι πάντως, μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να πιέσουν για την ισοφάριση, κάτι που κατάφεραν από στημένη φάση στο 57’ του αγώνα. Ο Μπόγιοβιτς ήταν αυτός που κατάφερε να νικήσει τον Σικαλιά, παίρνοντας την κεφαλιά από την εκτέλεση φάουλ του Γκόλια. Το παιχνίδι έκτοτε ήταν απόλυτα ισορροπημένο, με τους φιλοξενούμενους πάντως να μην… πανικοβάλλονται από την ισοφάριση και να διατηρούν το πλάνο τους στον αγωνιστικό χώρο.

Τα Ψαχνά ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνα στις αντεπιθέσεις κι έτσι «χτύπησαν» στο 67’ παίρνοντας ξανά προβάδισμα. Ο Ογιαρμπίντε ήταν αυτός που αυτή τη φορά… σέρβιρε, με τον Ρούτση να πλασάρει τον Τακίδη για να κάνει το 2-1 για τους φιλοξενούμενους, σκορ νίκης που θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο αν ο Ογιαρμπίντε στο 75’ δεν πλάσαρε πάνω στον πορτιέρο της ομάδας του Αγρινίου κι αν ο Χαϊκάλης στο επόμενο λεπτό δεν σημάδευε το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ηρακλής Ψαχνών με αυτή του νίκη έφτασε τους 31 βαθμούς κι είναι πρωτοπόρος στη βαθμολογία, μαζί με Απόλλων Σμύρνης, Νίκη Βόλου και Εργοτέλη, ο οποίος αγωνίζεται αργότερα στην έδρα του Εθνικού Γαζώρου, την ώρα που ο Παναιτωλικός έμεινε στους 21 και βλέπει τις θέσεις ανόδου να απομακρύνονται…

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Τακίδης, Γκόλιας, Κούσας, Ακουάρο, Αραμπατζής, Πασάς, Τζούνιορ, Σφακιανάκης (65' Γιάνεφ), Καμαρά, Φαβάλι, Μπόγιοβιτς (69' Μπακάκης).

Ηρακλής Ψαχνών (Γιώργος Βαζάκας): Σικαλιάς, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Μήτσης (17' λ.τ Λαμπρόπουλος), Ρούτσης, Πέδρο, Λιόσης, Γέσιτς (46' λ.τ Ογιαρμπίντε), Χαϊκάλης, Δήμου, Μπακομήτρος.
http://www.onsports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ